Thursday, 31 January 2013

A Thousand Years ~


*This entry is dedicated to my beloved son, Fariz Eskandar & hubby, Mohd Ridhuan




A Thousand Years is one of my son's favorite song :) One thing about Fariz, apa yang abah dia suka, dia akan suka. They both sangat serasi. 

Everytime bila both of them pasang lagu ni dalam kereta ieja akan cakap Jacob handsome. Fariz akan cepat2 menyampuk cakap Edward handsome. Hehe. Mula la dia keluarkan hujah-hujah dia. But me still cakap Jacob handsome & Fariz akan buat muka tak puas hati. hehe. So funny. 




Bila anak dah besar ni, terasa Fariz macam seorang kawan. Even hubby ieja selalu cakap macam tu. That's why for me they have many things in common. They love playing games (Garena especially), have same view about fashion, movie, song and banyak lagi. Bila both of them buat aktiviti sendiri, kadang-kadang rasa ieja macam tak de geng plak ;p 






But actually Ieja suka environment macam tu. So when Fariz treat us like a friend, he will be closer to us than his friends. Ieja & hubby tak pernah halang Fariz untuk keluar berkawan but for him dia lebih selesa spend time with us. Kadang dia turun main bola pun ajak abah dia. Hehe. Alhamdulillah, Fariz dekat di hati & senang untuk di tegur. If ada masa nakal tu normal as kanak-kanak. 




Bila terdengar lagu ni tadi from youtube, terus teringat both of them. For Fariz & Abah, I love you so much. Every day I become stronger because both of you. Doakan mama berjaya & lebih berjaya :) Amin!!



Thanks for your support.

XOXO

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...