Saturday, 5 January 2013

Anugerah Juara Lagu (AJL) 27


Bahang Anugerah Juara Lagu 27 kian terasa .. Tak sabar tunggu final malam esok .. Banyak plak lagu favourite ni, memang susah nak pilih .. So uolss vote yang mana?


Idola – Azlan & the Typewriter

Terukir Di Bintang – Yuna

Anak Kampung – Jimmy Palikat & One Nation Emcee

Ombak Rindu – Hafiz & Adira

Teman Pengganti – Black & RJ

Ku Akui – Hafiz

Simetri – Hazama & Amy Seach

Patah Seribu – Shila Amzah



Apart of lagu-lagu hebat, another tarikan AJL pada ieja ialah fashion di malam itu .. Masa ni la kita nak tengok artis melaram baju2 designer kan .. Dulu-dulu selalu ieja cakap untung jadi artis dapat pakai baju designer .. hehe .. Tak sangka kita pun ade that opportunity tu .. 

This coming April ieja ade naik pentas lagi .. kali ni lebih excited sebab nak ambil award & ramai biz partners naik pentas juga .. so tengah survey juga nak tempah dress macam mana .. Mana tau from AJL esok boleh cedok sedikit idea .. Plus ieja belum decide nak tempah dengan siapa kali ni .. Should tempah dengan Rizman Ruzaini lagi or try designer lain, i.e. Razduan Radziwill, Jovian Mandagie or Ezuwan Ismail .. Hmmm .. Esok sambil2 layan AJL kita cari idea ye ;)

Kalau uolss ade idea, boleh share dengan ieja juga .. 

Have a great Sunday uolss!!



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...