Wednesday, 30 January 2013

Business Opportunity - Batu Pahat, Melaka & Raub

Alhamdulillah. Biznes semakin meriah!! Semakin best!! 

This month bertambah meriah dengan kehadiran new biz partners dari seluruh Malaysia. Permulaan yang baik buat 2013 & untuk bulan ni, new biznes partners lengkap satu Malaysia ;) Ada dari Utara, Selatan, Pantai Timur, Central & dari Borneo. Semuanya penuh bersemangat. 

Nanti ieja akan perkenalkan mereka dengan uolss. Ade yang background polis, guru, banker & macam-macam lagi. Background kami memang berbeza-beza tapi dengan satu impian, to chase our dream :)

Untuk memberi lebih peluang kepada uolss, Jumaat & weekend ni ieja akan berada di sekitar Melaka, Batu Pahat (Johor) & yang paling dekat dengan hati, kampung ieja sendiri, Raub (Pahang)





Ieja akan ke sana for biznes sharing with kawan2 FB, so uolss boleh grab this opportunity to learn how we under GLAM generate income by using FB, Blog & also Instagram. Tak rugi pun dengan hanya dengar dulu. Dah dengar baru uolss boleh nilaikan ;)

Premium Beautiful bukan je bila kita pakai, jadi lebih konfiden .. Malah boleh di jadikan as a side income .. Not only that, now we have new package .. Free Trip to SHANGHAI!!! 



This is our last trip to Guangzhou, just imagine our GLAM team sahaja ke sana dengan 5 bas masa ni. Of course, Shanghai we will bring more partners there. Kalau la sampai bawa 5-10 buses, it show that everyone have the same opportunity. Don't worry, you will be guided in every single step in your business. Even di tahap ieja pun still ade leader yang guide ;)

Just contact me at 012-4972602 to book your date ;)

If orang lain boleh, apa kurang kita kan. Yang penting kita mesti yakin. Believe me, since day one ieja dalam biznes ni, we have a great teamwork. Kalau uolss follow the same step, confirm dapat capai yang sama :)

See ya!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...