Good News ~ I Will Be in NTV7 Bella Talk Show!!

Thursday, 10 January 2013

Semalam masa tengah biz appointment, tiba-tiba dapat SMS ni dari my mentor, Hanis Haizi >>>>



What???? I will be in NTV7 Bella Talk Show?? Tengok SMS ieja tu, macam tak percaya tau .. Terus rasa nak lompat bintang ;) Excited ala2 macam Dian (Lisa Surihani) ke Instabul jumpa Azad (Tomok) .. hehe .. 

Never imagine that I could have this opportunity .. Masa bekerja pun ieja tak pernah di pilih jadi wakil for any event or apa2 pun .. So bila dapat SMS dari Hanis ni semalam terus rasa excited + happy + sebak .. Then teringat Fariz pernah tanye ieja "Bila mama nak masuk TV macam aunty Hanis?" .. Ni dia tanya after tengok Hanis Haizi di Bella Talk Show last month .. Never imagine apa yang Fariz tanya jadi kenyataan .. So semalam balik dari appointment dengan rasa excited inform Fariz .. Rasa happy bila anak pun sama-sama bangga :)




Apa yang ieja dapat ni, hanya dari biznes ni .. Ieja bertuah sebab di pertemukan dengan Mentor Hanis Haizi & my leader, Sha Khalid .. Dari ieja mula biznes ni target hanya nak cari side income .. Tapi rupanya banyak sangat yang boleh kita capai .. Nothing is impossible when we are in the RIGHT GROUP & RIGHT GUIDANCE .. 

Million thanks to Hanis Haizi & Sha Khalid .. Bukan semua dapat jodoh yang baik, but for me I do .. Biarpun kami tak kenal each other before start this biznes, but dari mula ieja biznes sampai sekarang, mereka masih ada bersama ieja .. Not only as a leader but also as a good friend too .. Hope our friendship will last forever .. Amin!

In Sha Allah, ieja pun akan beri yang terbaik for them and partners  .. Doakan ieja tak nervous & gugup ye uolss .. My very first time nih .. Jadi tak tahu macam mana masa tu .. Now I got another excuse for shopping baju baru .. hehe ..

After the meeting with Media Prima next week, ieja will share more with uolss ..

Stay tune!


Post Comment
Siti Norizam Ishak said...

Congrat eija... tumpang apie jgk!!..Terbaiklah :)

shaliza aziz said...

welcome kak siti :) nervous gak nih ..

Auto Post Signature

Auto Post  Signature