Thursday, 17 January 2013

Meeting Session with Media Prima (Bella NTV7 team) ~ Part 1




Me with another 3 GLAM members this morning ..
CDM Naa, CDM Sha Khalid & CDM Fazi


Alhamdulillah, discussion pagi ni with Media Prima (Bella NTV7 team) went well .. This is my first experience berjumpa dengan media .. Kalau retiss confirm dah biasa kan .. hehe 

So after discussion tadi, each of us dah di beri topik untuk shooting nanti .. Everyone dah ada idea .. Now tengah tunggu Media Prima untuk set date untuk shooting pula .. I am lucky coz another 3 talents out of 7 are from GLAM too .. Jadi tak la rasa nervous sangat coz ada kawan-kawan .. Of course rasa bangga juga, coz mostly dari our team .. 

Actually ieja sendiri tak pernah bayangkan untuk dapat peluang macam ni .. Never imagine that media pun appreciate our contribution towards empowerment of women .. Hope we will deliver the best to make our company, our team & of course our family proud :) 

Stay tune for the next update ...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...