Tuesday, 1 January 2013

My schedule as PBpreneur ~


Being last day on 2012, rasa excited plak .. Even though ada target yang belum tercapai, but 2013 confirm lebih berwarna warni dari 2012 .. Ieja will share about my 2012 journey later ye .. Masih dalam proses kumpul gambar ;)

For today, penutup 2012 yang sangat best .. Di mulakan lunch with Fariz & hubby .. Actually we both tak berapa sehat .. Jumpa doc pagi td, doc cakap tekak ieja bengkak .. No wonder badan macam demam je .. 



Brunch ;p

After lunch, while hubby & Fariz rest di rumah .. ieja ke KLCC .. Coz today ade date with my mentor, Hanis Haizi .. super excited!!

So my jadual bekerja today start at 3pm, kalau dulu masa ni tengah patuk meja aka tahan mata mengantok .. Biasa la, waktu ni kan tengah menghitung masa untuk balik .. For today shopping is part of my work & I just spend about 3 hours .. Kalau kerja confirm 8 jam ++

Before shopping, sempat juga discuss hala tuju 2013 with mentor .. Alhamdulillah, makin jelas & super excited .. Sambil diskus, sambil minum .. Kali ni di Du Viet, KLCC .. First time try Durian Crepe di sini .. btw, in their menu bukan tulis as Durian Crepe, ntah apa tak ingat pulak .. Sedapppppp!! Isi durian banyak & kurang cream .. uolss should try this here!


Gebu kan? ;P

Next, misi tambah koleksi make up .. Selama ni kalau beli ikut suka hati nak color apa .. But last weekend, ieja dapat banyak good tips from Tiar Zainal during our make up class .. So wajib tambah yang mana tak ada (alasan) ;p Apart of that, yang paling best ade personal advisor, Hanis Haizi .. Memang Hanis expert bab make up, jadi nak pilih pun jadi senang tadi .. 

Ikutkan hati main ambil jer apa yang suke, tapi bila teringat trip ke Paris & London bakal menyusul 8 Mar ni, harus shopping secara berhemah .. Mummy aka Hanis yang dah berniat tak nak shopping pun turut terjebak ;)





Sikit jer tapi habis 5 rat .. huahua ..


So what's next?? Hanis said we should kurangkan pakai jeans, bagi nampak professional .. Dan sememangnya since tak kerja office ni, slack dah lama tak pakai .. So my everyday faveret is jeans .. senang tak perlu iron .. But since ZARA is on SALE, why not kita jenguk apa yang best kan ..

Taraa!!!!!



Cukup kan 3? ;p


Slim cut jeans for Paris & London trip .. since pakai boot sampai lutut, harus cari slim cut jeans .. Alasan untuk beli yang baru .. hehe .. Then, mata ni tertarik2 dengan seluar slack from ZARA .. yang lagi best, tak perlu iron (kesian bibik nak kena iron banyak sangat hehe) .. Dalam banyak2 just tertarik 2, so end up beli 2 juga .. Kira ni nak bagi balance, last 2 weeks shopping new blouses sampai 7 pasang .. so hari ni kita tambah pants pula .. again, alasan kan .. hehe



Happy me, Monday Blue ;)

Alhamdulillah, life even better than before .. financially also so much better in 2012 .. Can't wait to post my 2012 journey and share with u guys .. 

Happy New Year!!




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...