Wednesday, 23 January 2013

Sales Manager & Senior Sales Manager Award


Last Sunday we have another celebration .. First event for 2013 ..

Sales Manager & Senior Sales Manager Award!

Teringat last Feb 2012, ieja naik pentas untuk award yang sama .. 
Now masa untuk ieja raikan biznes partners pula :)

Congratulations to all new SM/SSM !!
This is just a beginning .. Banyak lagi kejayaan yang akan kita capai bersama 


Me with my beautiful mentor, Hanis Haizi .. 
Dari unknown jadi mentor & sahabat .. Biarpun tak kenal tetap guide ieja :)
Dulu masa mula2 dalam biznes nak rapat pun takut LOL!




Part of my team with supportive leaders, Hanis Haizi & Sha Khalid .. 
Ada dari Utara, Selatan, Pantai Timur & Klang Valley .. 
Different background but with same vision, to achieve MONEY & TIME Freedom! 




With a few of them .. Congratss again! Sorry ada juga yang tak sempat snap gambar, coz cameraman tak jumpa ;p Nanti naik pentas for next event, Diamond Night, kita sama2 amik professional photographer pulak ye .. hehe





We are from Green Leaders Academy Malaysia (GLAM)!!
Together Everyone Achieve More!! 
We are young & fun, but yet very ambitious .. 
Our aim nak jadi macam our mentor, Hanis Haizi .. 
Young millionaire, duit banyak, masa dengan family pun banyak .. 
Barulah work life balance kan ;)
Nothing impossible when we are in the right team & with right guidance .. 

*nampak ieja tak dalam gambar ni? ;p


Yang ni nampak kot ;p 


With my Beautilicious team .. 
Bukan je rapat as biznes partner sahaja but also as a good friend .. 
Susah senang bersama, makin bersatu makin lancar perjalanan biznes kami :)



One of the friend from GLAM, CDM Naa ..
Biarpun kami sideline but hubungan tetap akrab ..
Kami mula berkenalan masa test drive bimmer dulu ;)


With one of unknown from my team ;)
My biz partner, Atie from Penang ..


Millionaire to be, Mr Ridhuan with young millionaire & brilliant Mr Razali Zain 
Thanks Raz, for your endless support to us .. 
Berkat guidance dari Raz, hubby ieja pun dah boleh guide our team :)
Thanks Mr Hubby .. 



Alhamdulillah majlis berjalan lancar ..
Now tak sabar tunggu next event, Diamond Night Award ..
Yang pasti lebih meriah & nak bawa lebih ramai partners naik pentas ..
Dalam biznes ni, kita bukan hanya pentingkan kejayaan individu .. Yang lebih penting kejayaan biznes partners & kumpulan .. Tu la hasil teamwork :)



If uolss ade impian, just chase them ..
Nothing is impossible .. 
Be part of us, let's have fun while chasing our dream 
Every single step will be guided!

012-4972602

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...