Thursday, 3 January 2013

Wish List for Paris & London Trip!!

Paris & London trip is just around the corner .. Lagi 2 bulan jer ..  Tak sabar nak fly ke sana with hubby & friends .. Mesti havoc since Green Leaders Group bawa 2 bas full with biz partners :)

And with me  & hubby are another 3 my biz partners, Yong @ Nurul Ain,  Norain & Mr Ezamshah (Ain's hubby) .. Memang tak sabar!!

Biarpun lagi 2 bulan, ieja dah start update wish list .. the wish list pun makin bertambah from time to time .. Pantang nampak yang menarik .. hehe .. Lucky for us coz this 5-star trip is fully sponsored .. So duit yang ada boleh guna for shoppingggg!!!!!

So what's my next target??



Louis Vuitton Pumps collection


Louis Vuitton Speedy Bandouliere




Prada Saffiano Leather Tote



Miu Miu Matelassé Lamb Nappa Leather Bag


*
*
*
*
*


Last but not least Chanel Brooch .. 






Mode excited & tak sabar nih ;) Counting days & start counting money for shopping too .. In our business, our income, kita yang decide nak berapa .. Of course we have a team to guide how to achieve our dream income .. Isn't great?

Life is about choice .. So choose wisely for our future :)

If uolss interested nak tahu macam mana ieja mulakan langkah pertama in Premium Beautiful business, from just side income & part time business become MAIN income & full time mumpreneur, just contact me .. Don't be afraid coz everyone in this business is also from ZERO .. 

Call / text / whatssap me at 012-4972602

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...