Friday, 22 March 2013

Day 1 in London | Free Trip ~ 2013


Our journey began from KLIA. From KLIA pun dah mula rasa meriah & excited. Since this trip with more peoples & more interesting places that we had visited, Ieja share with uolss on our Day 1 dulu. Banyak sangat nak share dengan uolss ;)


Baru di KLIA pun dah nampak kan muke excited ;)

For Ain & Yong, congrats for being your first Europe Trip! Both rakan kongsi ieja yang bulat hati with me, senang nak guide mereka.

After 14 hours akhirnya sampai di Gatwick. Muka excited memang tak boleh nak cover lansung ;) This under small group of CDM Sha Khalid, our leader memang kecik tapi kecik2 cili api hehe

Sampai je London terus tour guide bawa kami naik Eye of London ..
Besar gilers compare dengan Msia tau ;)



Guys pun enjoy during the trip. Plus they get new friend too.




Then makan time ;) Sangat2 best sebab jumpa nasi. Our lunch at Melur Malaysian Restaurant. The owner of this restaurant is from Kluang, Johor. Jadi memang sama macam makan di Msia.


Muka lapar sampai tak pandang kiri kanan dah hehe


Next our tour guide bawak jalan-jalan area Westminster Abbey & Buckingham Palace. Buildings in London are mostly memang dah lama but yet still nampak kukuh. I do love their architectural.


Guys at Buckingham Palace with aksi bebas ;p

Guys at Buckingham Palace with aksi lebih tersusun ;p

This is outside the Buckingham Palace

Ladies with their taxi. Only in London. Taxi ni bukan taxi lama tau, just rupa je klasik tapi sebenarnya taxi baru :) Unik kan? Senang nak recognize their taxi

Nape Sha Khalid ternganga tuh? ;p


Guys with our tour guide yang best, Darren Chin. So far after 4th trip with the company, ieja rasa he is the best so far. Friendly & memang jaga we alss macam menatang minyak yang penuh ;)

Me with Yong & Ain, aka besties :)
Sayang uolss seperti adik sendiri.

Big Ben or Elizabeth Tower. Before ni tengok gambar google jer ;p

With my beloved mentor, Hanis Haizi. Hanis ni semua pandai, pandai bab fashion, make-up, masak & pandai buat duit jugak. For me dah jadi macam my dictionary bergerak, even nak shopping pun dia ajar hehe

Our tour guide said we are the most cheerful & sporting team. GLAM memang rawkkk!!!

I do really enjoy travelling with this gila-gila friends coz they are fun. Our team is not only about business, we know how to enjoy to the max too :)

Of course, I enjoy travelling with hubby too. Free honeymoon for us ;)

So after puas bergambar di London Bridge, we alls terus had dinner at one of the hotel in London. Tak ingat nama tapi chef hotel tu from Malaysia. So again we have our Malaysian food. hehe. Happy!! 

After had a great dinner, terus check in & rest. In London we stay at Holiday Inn Kensington Forum, memang di tengah-tengah bandar. Sebab kepenatan seharian berjalan, my beloved Mr Cameraman terlupa nak snap picture our room. hehe. Apepun rasa best sangat-sangat coz company dah provide layanan 5 bintang for FREE. 

For those wanna know how we get this trip for FREE, do pm me. Our next trip to Shanghai is still open. Plus, you will get souvenir from London too.

See ya!

Mobile: 012-4972602

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...