Saturday, 23 March 2013

Marine Essence Beauty Bar ~ My Treatment Soap For My Rashes & Pimple


Hi uolss,

After a few days demam, hari ni ieja feel better. Mungkin terkejut kot, hari tu sangatlah sejuk di Paris & London sampai suhu - 6 celcius, balik Malaysia sampai 37 celcius. Terus 3 hari juga ieja demam & tak larat bangun. 

Not only that, masa di London coz suhu sejuk & kering sangat muka ieja jadi mengelupas. Balik Malaysia jadi berjerawat pulak. Last trip ke Holland, balik dari holiday muka ieja ok je. Kali ni balik je kulit muka kasar macam kertas pasir + berjerawat. Terus jadi susah hati huhu. 

Then teringat one of my friend, Kak Win pernah share about Marine Essence Beauty Bar. Kak Win use for her son, which ade eczema. After 2 days pakai sabun ni, jerawat ieja dah mula pudar & kulit kertas pasir pun dah tak de lagi. Yeahh!!




So now dah a week ieja tak pakai pencuci muka Shiseido. Suka pulak guna sabun ni coz tak keringkan kulit & kulit pun rasa lebih lembut. Yang penting berkesan untuk kulit yang bermasalah. For those yang ada masalah kulit boleh la try this sabun. Harga pun murah je. PM ieja for the best price.

012-4972602

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...