Monday, 18 March 2013

Shaliza Aziz at Eiffel Tower, Paris!!

Hi uolss !

I'm back!! Actually semalam dah selamat sampai around 1pm. Di saat ni mata masih terkebil-kebil kepeningan, jetlag maybe. Ikutkan mata nak tidur je, tapi tak boleh layan sangat. Mau jetlag seminggu nanti. hehe

After 10 days di bumi Paris & London akhirnya kami semua kembali ke pangkuan rumah masing2 hehe. We miss Malaysia so much! We miss family so much! We miss Malaysian food soooo mucccchhhh!! Poyo jer bunyi kan, macam pergi 10 tahun, Padahal 10 hari jer. hehe. 

Actually our trip suppose for just 8 days, tapi after stranded for more than 30 hours from London to Paris, company siap extend another 2 days. Penangan ribut salji di Paris. Wehuuuu!! Syiokk sangat dapat extend, lebih lama for us. Nanti Ieja share dengan uolss ye on that story. Sangat2 mencabar but yet still rasa seronok after dah selesai :D

For today ieja nak share gambar-gambar di Eiffel Tower, Paris. Memang dah lama teringin nak ke sini, tapi duit tak cukup2. hehe. Tak sangka from biznes akhirnya dapat merasa. Not only free trip, siap 5 star treatment. Sangat2 best!!

Ingat lagi in year 2010, one of hubby's friend bagi fridge magnet to us after balik from Paris. Then dengar pula dia cerita Paris ni kota cinta, lagi la terbayang kalau dapat honey moon ke sini. Kitorang siap check rate for flight & motel masa tu, mahu dekat RM15,000 kalau bajet trip. Then hubby almost nak apply loan untuk holiday ke situ, nasib tak buat. hehe. 

Sementara ieja edit & pilih gambar2 lain, enjoy the picture at the Eiffel Tower dulu ya. Ni gambar waktu siang, ieja will share gambar waktu malam pula later. Lagi cantik tau uolss :)


Shaliza Aziz with Eiffel Tower
Opss, macam pegang pingat je kan :)

Shaliza Aziz with Eiffel Tower
Pose wajib, lompat bintang.


Guys pun tak ketinggalan nak lompat bintang.
They are so proud coz lompat lagi tinggi from us ;p

Happy!!!

Gigih hubby angkat ieja, die cakap ni pose wajib kat sini ;)
so sweett!! Love u so much Mr Ridhuan!

Will share more & more pictures & story with uolss later ya :) Have a nice day!



p/s: Uolss kalau nak souviner from London or Paris, boleh pm ieja di FB or whatssap me at 012 4972602. I got lots of fridge magnets & key chains for u guys :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...