Wednesday, 10 April 2013

CARA UKUR PREMIUM BEAUTIFUL


As a woman memang kita pakai pakaian dalam. But normally kita cari yang cantik je kan. Actually yang penting is pemilihan pakaian dalam yang betul. And Premium Beautiful is one of the best option for us. 

Kenapa Premium Beautiful?

  • Instant body shaping
  • Di reka mengikut struktur badan wanita
  • Bersihkan darah daripada toksik
  • Meransang sel-sel yang lemah / tak aktif
  • Meningkatkan kadar metabolisme
  • Many more ...


Macam mana nak tentukan size?

To make sure kita pakai Premium Beautiful dengan selesa, pemilihan size sangat penting. Premium Beautiful ni unique for everybody. So setiap orang mempunyai size yang berbeza mengikut bentuk badan masing-masing. Mean that no pinjam-pinjam or sharing tau. hehe.

Cara nak ukur Premium Beautiful? 

Just 4 measurements to identify your Premium Beautiful size. All the measurement mesti dalam cm / sentimeter.

1. Measure your bust (dada / puncak).

puncak dada, burst, premium beautiful, cara ukur, saiz
Bust

2. Measure your underbust (bawah dada).

underburst, premium beautiful, cara ukur, saiz, bawah dada
Underbust
3. Measure your waist (pinggang).

waist, premium beautiful, cara ukur, saiz, pinggang
Waist

4. Measure your buttock (punggung).

buttock,punggung,premium beautiful, cara ukur, saiz
Buttock

Then, uolss boleh bagi measurement ni pada ieja and I'll convert them to your Premium Beautiful size. Simple kan :)

After that boleh la kita set sesi untuk fitting. Masa fitting nanti uolss akan nampak perbezaan after pakai Premium Beautiful ni. After fitting juga barulah uolss decide untuk beli or not kan, tiada paksaan :) For me memang tak rugi coz Premium Beautiful ni kita pakai lama, bertahun-tahun tau uolss. So this will be replace our normal bra tu. 



Kalau uolss rasa tak yakin nak measure sendiri, boleh juga ieja tolong ukurkan. Just give me a call / text me :)

For your information, I do accept payment in cash, credit card or installment. Whichever that suits you. 

mobile: 012-497 2602

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...