Thursday, 30 May 2013

GLAM Learning Centre


I'm so glad to be GLAMpreneur!!

Our founder, Hanis Haizi keluar magazine lagi. Kali ni dalam WW magazine pula. Very inspiring!! Can't wait to be like her ;)


GLAM, Hanis Haizi, Premium Beautiful, Kelantan, Terengganu, Utara, Johor


Tapi hari ni ieja nak cerita about our GLAM 1 Malaysia ;) Opss nama tu just kebetulan. Since we have completed opening our GLAM Learning Centre all over  Malaysia :)

From GLAM Terengganu - GLAM Johor - GLAM Utara & last night, GLAM Kelantan. So business become easier for orang-orang di luar kawasan Lembah Klang.  




GLAM, Hanis Haizi, Premium Beautiful, Kelantan, Terengganu, Utara, Johor
Comey kan orang-orang Pantai Timur ;)

GLAM Johor
Lead by CDM Fazi & also my protege DDM Norain. Well done team Johor!! Kelas always penuh & semakin ramai.

GLAM, Hanis Haizi, Premium Beautiful, Kelantan, Terengganu, Utara, Johor
Owh, kenapa me getap bibir tu. Petanda over excited? hehe
For GLAM Utara, lead by my protege too, DDM Nurul Ain Zulkarnaind.


GLAM, Hanis Haizi, Premium Beautiful, Kelantan, Terengganu, Utara, Johor
Me with all the cek mek molek ;)
Next target nak expand lagi nerwork business di sini. Makin ramai makin seronok buat business :)



Alhamdulillah since ieja start my business under GLAM, business berjalan lancar & I would say progress very well. Semua ni melalui proses belajar under GLAM (now dah jadi tenaga pengajar ;p).

I never imagine in a year I would drive my own dream car with 5 figures income & travel 3 times per year. The best part dapat jadi WAHM (Work At Home Mother) , so tak perlu pagi-pagi rushing ke office ;)

So our main target with all these opening of GLAM learning centre, to ensure everyone able to duplicate the process & confirm hasil pun sama. Isn't great?

To be the best, follow the best!!

012-4972602







No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...