Wednesday, 15 May 2013

Mood Winter Sonata Musim Salju

Winter sonata, musim salju, korea, seoul,
"Sukacita dimaklumkan pakej melancong ke Shanghai dibatalkan sebab ancaman wabak virus manusia di China. Oleh itu pihak Syarikat berbesar hati 'upgrade' trip ke Seoul, Korea." CDM Razali Zain

Mood lompat bintang!!

Tengah business discussion petang tadi, dapat this message from our Principal of GLAM, CDM Razali Zain. Actually memang dah lama teringin nak ke sini. Last year husband ieja ade ke Seoul tapi atas urusan kerja, so ieja kena tinggal la. Tapi kali ni ieja pulak bawak dia, hasil dari business ni. 

This one of the destination dalam wish list. Dulu pernah tengok gambar-gambar kawan ieja di sana. Masa tu zaman belajar lagi, so memang sekadar tengok je la kan. hehe. Then husband pulak ke sana last year, pun gigit jari tak dapat ikut. 

Sangat-sangat bersyukur. Next akan ada lagi FREE Trip, cuma tak tahu ke mana pulak. In less than 2 years as Premium Beautiful agent, ni negara ke-7 ieja jejakkan kaki.Happy!! 

So guys, jom sambung mood Winter Sonata Musim Salju ;) 

For those nak join our next free trip, just pm me at 012.4972602 

Annyonghi-kjeseyo!





1 comment:

Aida Ismail said...

Seronoknyaaaaaa nak pergi Korea ^^ Happy holiday!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...