Friday, 10 May 2013

Private Hi Tea with Jovian Mandagie

Great time with great people!

Yesterday ieja & partners have attended Private Hi Tea with Jovian Mandagie. Ieja really adore with his masterpiece. Semalam tengok live lagi la cantik & kreatif. Pada ieja Jovian juga dah jadi macam fenomena after launch koleksi baju raya di zalora.com last year. This year di fashionvalet.com pula. 

 This function memang hanya for GLAM. Thanks to Hanis Haizi, since she know Jovian very well, so we have this opportunity. Ieja pun first time masuk butik Jovian ni ;)

Jovian Mendagie, designer, boutique


As most of us aware, last few weeks Jovian baru je launch their JHijab. Tapi masa tu kami sibuk dengan pakej Shanghai, maka tak sempat ieja nak join sama. But Alhamdulillah, last week Hanis inform kami about this hi-yea. Memang excited sangat lah. Dah terbayang nak shopping JHijab. hehe. Plus we get the opportunity to meet him in person. 

So this is consider one of our team's activity. We really have fun together & happening. 


Jovian, designer, boutique, hanis haizi
First time jumpa in person. Hensem kan :) 


Jovian, boutique, designer, hijabista, hanis haizi
Entertained by Jovian , kerlass GLAMpreneurs!


Jovian, boutique, designer, hijabista, hanis haizi
Sila jamu selera ;)
Me masa ni tak lalu nak makan, just lalu nak shopping. LOL

Jovian, boutique, designer, hijabista, hanis haizi
Yong cuba practise seperti yang Jovian tunjuk ;)
Hentam lilit-lilit pun jadi, senang je nak pakai JHijab ni


Jovian, boutique, designer, hijabista, hanis haizi
Again, he show us a few style.
Sometimes we just have to be creative. That's my problem, ieja memang tak kreatif ;)


Dress Farah Fauzana semasa ABPH. Sumpah cantik!


Jovian, boutique, designer, hijabista, hanis haizi
This black dress catch my eyes.
Hmm, should I pick this design for my end of year award?

Jovian, boutique, designer, hijabista, hanis haizi
With my partners & our beloved mentor, Hanis Haizi.
Muka kepuasan after shopping kan ;)
Best sangat. Terasa layanan yang sangat special :) If uolss nak join any of our next event, just pm me ya .. 

Thanks Hanis Haizi! 

Thanks Jovian Mandagie!  

Thanks GLAM!!!


p/s: Tak dapat nak upload my JHijab since tertinggal dalam kereta biz partner ;) Nanti ieja upload later ye.

7 comments:

Azwar Syuhada said...

Perghh.. Jovian tu.. semua design beliau cecantik.. Seronoknya, dapat jumpa ye.. :) Azwa dah follow, hope akak pon sudi jadi kawan azwa ye.. :)

Shazwani Othman said...

wahh.bestnya akak dapat jumpa Jovian.dah lama sy simpan hasrat nak jumpa J.M. tak kesampaian lagi, sob sob :'(

Mizz Aiza said...

salam kenal.. dah follow (#193).. :D

Nurulhuda Abu Hassan said...

homaigoddd ! Serius cantek ! >.<

M Hakim Faiz said...

Sangat kreatif .. done follow

Mia Liana said...

wow... bestnya... ;)

shaliza aziz said...

Thanx yer uolss...Ieja appreciate komen-komen dari uols ;) do visit my blog again ye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...