Tuesday, 4 June 2013

Semi Final Piala FA Pahang vs Johor


Last weekend Fariz ke Stadium Bukit Jalil with my sisters, Aunty Lis & Aunty Shah for Semi Final FA Pahang vs Johor Darul Ta'zim (JDT). New experience for Fariz. Ieja sendiri tak pernah ke stadium untuk tengok perlawanan bola. Punya lah Fariz excited. At first macam risau juga keselamatan dia, takut dengan penyokong fanatik. Alhamdulillah semuanya ok. Mesti uolss pelik, ieja orang Pahang, kenapa Fariz pakai jersey team JDT, tu kena tanye makcik dia. hehe. 


Sampai je stadium adik ieja cakap mula Fariz meroyan membeli belah, betul-betul macam emak die. hehe. From jersey, cap & mafla (btul ke ejaan nih?), semua dia nak. Budak-budak macam tu la, nampak yang menarik semua nak beli kan.


Sampai rumah pun Fariz senyum jer, seronok la tu ;) Tak henti-henti cerita pengalaman dia. Good for him, for me ieja akan sokong apa yang anak suka selagi tak mudaratkan dia.


So final nanti JDT akan bertemu Red Warrior. Fariz dah bgtau ieja & abahnye yang dia nak pergi nanti. 

So for both team, all the best!!

JDT, Piala FA, Red Warrior, Stadium Bukit Jalil, Pahang, Johor, Final Piala FA 2013,

JDT, Piala FA, Red Warrior, Stadium Bukit Jalil, Pahang, Johor, Final Piala FA 2013,

JDT, Piala FA, Red Warrior, Stadium Bukit Jalil, Pahang, Johor, Final Piala FA 2013,


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...