Wednesday, 24 July 2013

BB Plus, Mineral Coffee, Bio Velocity - Product Review



Hi everyone,

Hari ni ieja nak share my own product review. After ieja buat business ni actually baru sedar, syarikat banyak sangat product yang bagus. For me, I am not only the agent, but also as a user. Baru la sendiri rasa & boleh share dari hati gitew ;)

1. BB Plus Collagen



This is currently my my mum & uncle obsession. Pelik je bunyi kan, basically our collagen is not only for skin, elok untuk sendi juga. So tak semestinya orang muda yang suka minum ni (rasa sedap), sesiapa pun boleh.

My mum memang ada masalah lutut, asyik berulang ke HUKM & every month habis beratus-ratus beli ubat. Yang ieja tak suka, ubat ni bukan bantu untuk sembuh, lebih kepada ubat tahan sakit & hanya bersifat sementara. After a while, kena tukar ubat coz dah imun kot. Since mama minum BB Plus ni, dia cakap dah tak sakit lutut macam dulu. Alhamdulillah.

Uncle pula, dia pernah ade kecederaan lutut. Umur dah 60 tahun, jadi sama macam mama juga. After 1 box dia cakap ada improvement & makin elok. Alhamdulillah, uncle dah nak masuk kotak ke-5 & every month mesti order dari ieja. Yang penting, dapat bantu dia juga :)

Sedikit info about BB Plus & for more info click here (BB Plus Collagen):

Kandungan peptida kolagen di dalam BB Plus dapat mengganti serta membina rantaian kolagen bagi menjadikan kulit yang lebih anjal, tegang, lembab dan gebu. Campuran ekstrak yang berkualiti tinggi seperti blackcurrant 1, jus roselle dan kolagen ikan menjadikan ia berasa enak . 

7 Kesan Kepada Kulit
1. Wajah kulit akan kelihatan cerah dan sentiasa berseri.
2. Kulit akan menjadi lebih tegang serta anjal.
3. Kulit menjadi gebu serta halus.
4. Menjadikan kulit kita lembab.
5. Melicinkan kulit disamping mengurangkan kedutan serta garis halus.
6. Kulit akan cepat sembuh atau pulih.
7. Mengurangkan kesan kerosakan pada kulit akibat pancaran sinaran matahari.



2. Mineral Coffee




Dulu ieja memang addicted to coffee, but knowing that coffee tak berapa elok, so ieja try to reduce. Tapi recently kawan-kawan semua dok cerita about Mineral Coffee & bila ieja try, sedap pulak. Yang paling best bila minum jadi segar & senang urusan flush lebihan dalam badan ;) Harga pun lebih kurang macam coffee 3 in 1 lain.

Keistimewaan Mineral Coffee: 
  • Aroma yang harum daripada bijian kopi Robusta & Garam Buluh from Korea
  • Anti pengoksidaan
  • Kaya dengan bahan mineral (magnesium, besi, kalsium & kalium)
  • Menghilangkan keletihan fizikal & mental
  • Melegakan tekanan

3. Bio Velocity Sleep Mate


This sleep mate, bukan sekadar untuk alas katil. Sangat sesuai untuk yang ada masalah:

  • Insomia
  • Asma
  • Gout / Artritis
  • Strok
  • Tekanan darah tinggi
  • Sakit otot
  • dan banyak lagi

Kelebihan Bio Velocity Sleep Mate:

  • Membantu membetulkan frekuensi yang tidak harmoni
  • Neutralkan gelombang yang tidak sihat
  • Kuatkan gelombang positif (untuk bentuk aura yang sihat)
  • Tingkatkan tenaga badan/minda & sistem imun 
  • Menstabilkan emosi & menghilangkan tekanan
  • Menggalakan peredaran darah
  • Memperkuatkan fungsi jantung

Itu sahaja perkongsian dari ieja. Selain dari kita guna sendiri, boleh hadiahkan pada emak & ayah. After all, health is wealth.  

For more info / trial / demo, just contact me at 012-4972602.

Selamat Berbuka Puasa!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...