Wednesday, 24 July 2013

Kalau Lah Aku Kaya


Hi everyone & Salam Ramadhan,

Hari ni ieja just nak share lagu Altimet , Kalau Lah Aku Kaya. Masa mula-mula dengar lagu ni macam pelik. Tapi bila dah selalu dengar best pulak. Bila tengok lirik pun banyak je yang positif. Then lagu ni juga remind ieja of why ieja nak jadi kaya.

Jadi kaya tak bermakna kita akan alpa & sombong, bila kaya sebenarnya ramai yang kita boleh bantu. InshaAllah impian nak kaya tu semakin kuat. Ieja rasa sangat bersyukur jumpa business GLAM, coz everyone in this business have the equal opportunity to transform 360. 

Everytime dengar lagi ni mula la pasang impian, nak itu & nak ini ;)

Kalau uolss nak follow ieja dalam impian nak jadi kaya & improve our financial, just contact me for appointment. Nanti ieja share how GLAM business boleh bantu kita ke arah tu :)

Selamat Berpuasa & enjoy this song!




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...