Tuesday, 27 August 2013

The Diamond Circle_Counting Days to Korea





Cepat sungguh masa berlalu. Pejam celik rupanya another 20 days before our trip to Seoul, Korea. Kali ni lagi best coz ieja akan ke sana with half bus of my partners aka The Diamond Circle. GLAM with 5 busses!! Makin ramai, makin havoc!!!


Even untuk ke sana most of us dah busy dengan persiapan. As usual our GLAM memang selalu ada tema color of the day. For me since dah trip ke-5, most of the color dah ada except green pants. Plan this coming weekends nak shopping sekali dengan partners yang akan ke Korea. There are a few partners is their first trip, lagi la excited kan :) 

Congrats everyone! Congrats GLAMpreneur!!



Guys pun nak cari seluar hijau, but I don't expect this.
Yang ni to cute okeh ;)

I love this green so much. Not only sama with my partner in crime **kawanshopping , but also sama with our mummy Hanis Haizi too.
Masa ni Ain just next fitting room, lupa nak snap pic sama LOL 

Me & Ain, sempat snap after shopping.
This round 1, next week shopping with Airin & Olyn pulak ;)

Since this time me & Sha Khalid will have our own one bus, so boleh plan suka hati nak buat aktiviti dalam bus nanti. Confirm havoc. Siap dah plan nak buat video k-pop style ;) Meriahhhhh!!


Tak sabar! Idea dah ada, just tunggu masa je :)



Alhamdulillah, bila ieja tengok balik perjalanan business ni, nampak ada improvement. Maybe I'm not yet achieve my own target but at least always improving. My first trip just me & hubby, now dah half of bus. Next fully sponsored trip will be Gold Coast, still open for everyone & this time we are targeting 1 bus of The Diamond Circle. Amin!! 

Bila kita usaha konsisten, InshaAllah akan nampak hasil pun makin konsisten & lebih baik dari sebelumnya. 

Till then, see ya later. For those yang nak pesan apa-apa from Korea boleh text ieja juga :) 

XOXO,

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...