Monday, 9 September 2013

Adidas Neo New Collection


Selalu asyik update wife je yang shopping kan, but yesterday was his turn. He is my biggest supporter & tanpa husband memang business tak berapa lancar. So before ke Korea, ade sedikit rewards for him. But today cerita bukan about him, but about ME!

So masa shopping for him, mata ni TERberkenan dengan 2 design from ADIDAS NEO ni. Baru tahu ADIDAS ni banyak pulak kan jenisnyer, ni NEO & that day masa raya bought Fariz from ADIDAS NIZZA. Tak sure ni baru or lama, rasa macam ketinggalan pulak kan. So di pendekkan cerita, ieja dah berkenan dengan 2 design ni. Alasan yang sangat logik wajib beli because nanti di Korea nak ada kasut yang selesa ;) 


My first choice, Adidas BB Neo Daily Twist, inspired by Selena Gomez





My second choice, Adidas BB NEO Wedge, also inspired by Selena Gomez






So from Midvalley to The Gardens then KLCC. Gigih tawaf 3 mall tu nak cari sampai dapat tapi tak jumpa. Yang di Midvalley tadi pun just tinggal last pair & not even my size. Since ieja ni jenis kalau nak kan sesuatu memang tak boleh lupa. So balik tadi memang dah teringat-ingat nak beli kasut ni. Sampai je rumah terus google & jumpa info about NEO Outlet. Belum jumpa pun dah rasa lega, kira ade sinar harapan di situ. haha. Rupanya ada di Alpha Angle. So esok wajib ke sana, hope ada la size ieja kan. Teruk betul perangai huhu.

Btw, I haven't decided yang mana should ieja beli. Please help me, which one is better for me.


XOXO,






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...