Tuesday, 22 October 2013

GLAM TDC Workshop


Hi everyone,

Ieja just nak share about our activity last Sunday. Most of us yang buat business ni bukan dari background business, contoh ieja sendiri. Ada yang background engineer, banker, housewife, executive & many more. Tak kisah apepun background kita, yang penting semua ada equal chance untuk berjaya seperti CDM Hanis Haizi

So last weekend kami organize workshop just for 2 hours untuk tajamkan skill business & of course untuk increase their monthly income. Tak lama pun, yang penting ilmu tu sampai pada business partners. Bila ada ilmu, baru nampak jelas caranya kan :)

Not only happen in Kuala Lumpur, at the same time DDM Ain & DDM Yong was handling at Johor & Kedah for our team. Inilah konsep ganda masa + tenaga = hasil berganda-ganda. Thanks to both of them.

After this workshop all of them terus dapat a few business appointments. Ada yang dapat up to 4 apointments. Well done TDC! 

Kita buat betul-betul, betul-betul buat sampai menjadi-jadi ;)

All the best to all The Diamond Circle partners!! 











No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...