Wednesday, 16 October 2013

Testimoni BB Plus Collagen & Maharani



Salam Aidiladha everyone!

Alhamdulillah kami dah pun sampai di Kuala Lumpur. Tak dapat nak stay lama di kampung since hubby & Fariz back to school / office esok. Apepun tetap happy bila dapat balik kampung. Dari raya di KL sunyi jer ;) 

Actually hari ini ieja nak share another testimoni BB Plus Collagen & Maharani. Kali ni testimoni about Mieza dari Perak.


Ieja kenal Mieza even sebelum dia mula business. Orang muda biasa kulit masih anjal & tak ada banyak masalah. Lain la kalau sebaya ieja, dah mula nampak wrinkle ;) Just kulit Mieza sedikit kering, lebam bawah mata agak ketara & kulit pun sedikit gelap. Tapi recently ieja notice kulit Mieza makin glowing biarpun tanpa make up. Terus tanya tips kecantikan dari Mieza. Hehe.

Sebelum

Kulit tak sekata




Selepas

Lebih cerah & nampak glowing sangat!

Mieza cakap dia memang amalkan makan Jamu Maharani & BB Plus Collagen. After a few month memang hasil sangat ketara. Sebab itu ramai tegur Mieza dangan perubahan Mieza, including me ;) Not only that, combination of Maharani & BB Plus Collagen bukan hanya cantik luaran, malah cantik + sehat dalaman juga. Badan pun lebih cergas dari biasa.

For more info, read my previous post by clicking the link as per attached below:



Anyone yang nak try, boleh la contact ieja 012-4972602. Our agents ada di seluruh Malaysia untuk bantu uolss. Harga pun sangat berbaloi-baloi.




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...