GLAM Dinner - Hollywood GLAM Night

Sunday, 17 November 2013
Hi everyone,

This entry gonna be loooooooong entry ;) Banyak sangat gambar menarik yang ieja nak share. After our 21st Anniversary & CDM Award, for GLAM we had another special celebration, which is GLAM Dinner. This year our GLAM Dinner tema Hollywood GLAM Night. Haruslah semua GLAMpreneur glamour macam retiss Hollywood kan ;)

Kalau uolss still ingat, last year after our 20th Anniversary & CDM Award, we had a GLAM Dinner at The Westin Hotel. This GLAM Dinner actually untuk meraikan para Crown Diamond Manager (CDM) on their big day!!! To achieve this CDM title, para usahawan perlu achieve min sales of RM2,000,000. Bunyi macam banyak, tapi dalam GLAM semua di ajar & mainly kita guna online. Kalau CDM Hanis Haizi, sales bulanan pun juta-juta ;)

So back to the celebration, kali ini turn ieja pula di raikan. Terharu, sebak, gembira, macam-macam ada. Jom layan gambar-gambar by Hafiz Atan, our official photographer for the GLAM Dinner.

This year lagi special, sebab lagi ramai GLAMpreneur join the dinner. Last year terhad 100 pax sahaja, this year 300 pax. Next year dah confirm kena book Grand Ballroom. Yang lagi best, kali ini kami sama-sama berganding bahu menguruskan majlis. For my team, The Diamond Circle uruskan deco with Fieka & team CDM Maisarah. Biarpun tak berapa kreatif, tapi boleh tahan hasilnya ;) 






Nice candy buffet by CDM Sha & team.


Thanks to AJK yang bertungkus lumus merialisasikan majlis & all The Diamond Circle partners yang sama-sama hadir meraikan ieja. Next year gonna be your turn. 
From Utara, Selatan & KL

Ida, Lin, Fatin, Miza & Ain




Ramping perut pinggang dengan Waist Nipper, Premium Beautiful ;)


Bakal-bakal CDM Yong, DSM Fatin  & DSM Miza


Fara, Fieza, Pete, Faeza, Yong, me, Eda, Airin & Rosman


Our event start about 8.30pm. Before that sempat mingle around with partners all over Malaysia. Dalam event macam ni baru dapat berkumpul. Sempat juga bergosip tu ;p

Deco cantik, food sedap & all the GLAMpreneurs sangat sporting!! 


Among the 5 course, tak sempat snap gambar yang last tu. Sibuk layan live band hehe



Surprise for CDM Hanis. Hanis cakap dulu Raz propose her with that song. So sweettt!!

Macam-macam gaya ada ;)

Ezam Ajmain, suara sebijik!! Ain cakap tu terpikat hehe .. 

Meja ni semua hyper espc Pete (Husband Faeza), Faeza & Olyn ;) 
Tak percaya, tengok pic ni pulak. hehe


Tak muat dance floor, so kami menari tepi stage ajer ;) Nak jugak tu ..
p/s: CDM Sha gosip apa tu dengan CDM Nurul? hehe



CDMs of GLAM. Me on the VIP 2 table


Table 17, The Diamond Circle from Utara.


Table 27, from team DSM Eida Idris & DSM Airin Diana


Team DDM Norain, mostly from Johor & KL.


This year lucky draw lebih banyak dari last year, more than 30 prizes. Alhamdulillah, ada wakil from our team. Congrates to My Hubby, Pete & Zureen. Tak pulang dengan tangan kosong. Ieja tak pernah menang lucky draw ;)





Part yang paling best masa Best Dress competition. All the candidates were shortlisted earlier & then di minta buat cat walk. Juri, CDM Hanis Haizi & CDM Razali Zain pilih pemenang not only based on baju je, but also their character. Masa ni macam-macam gaya ada. hehe. Of course yang paling sporting + baju paling menyerlah la menang.

Among the shortlisted from our team, Ezam & Pete for Man category, Faeza & Olyn for Woman category. 


Faeza & Olyn, berdebar tunggu result ;)

Dan pemenangnya ialah ...................................................................


Ezam Ajmain!!!! Smart + sporting gilerss. Wife dia (Norain) nervous masa tunggu emcee nak announce hehe.

Congrats Jaja for Woman category. Always stylo mylo ;)

After the crowning ceremony with all CDMs from GLAM.
Mostly dah buat business ni fulltime, baru ada time freedom. Best!!




Congrats to Ezam. Dia ni memang sporting pun. Both Ain & Ezam ni memang dari awal mula business hingga sekarang betul-betul duplicate apa ieja buat. Sebab tu apa yang ieja pernah capai, Ain pun akan capai juga. Soon to be a CDM & bakal keluarkan her dream car, Audi A4. Berkat buat business secara teamwork. Thanks to Ain for believing me. InshaAllah full time mumpreneur soon too.


Of course orang paling penting is Mr Hubby, Ridhuan Che Rus. Biarpun masa nak mula business ni , dia ragu-ragu dengan kemampuan ieja & business ni, but today he is my main supporter. Bukan support je, hubby pun one of the main person in GLAM. Alhamdulillah dengan rezeki yang Allah kurniakan. 



Million thanks to my leaders, CDM Sha Khalid & CDM Hanis Haizi. Selain hubby & family, both of them sangat penting dalam kejayaan business ieja. Dah temukan ieja dengan business yang cantik ni, dah bimbing & berjaya cungkil potensi diri ieja yang sebenar. 

Biarpun majlis dah seminggu berlalu, tapi masih terasa excitednya. InshaAllah next year GLAM Dinner confirm lebih meriah. 


* Photos credit to Hafiz Atan and pbuncut.
Post Comment
CPTatie said...

bukan malam tu ada misha omar sekali ke

shaliza aziz said...

Tatie ada, during MUT tu. Malam GLAM Dinner our private dinner. Suara Misha Omar mantop :)

Auto Post Signature

Auto Post  Signature