Monday, 13 January 2014

Haikal Razik Turn 4 Birthday Party



Hi readers,

How was your Sunday? Mesti berat nak mula bekerja Isnin kan, tak pe sabar. Cabaran dalam mencari rezeki tu. Kalau rasa bosan tu, apa kata take a break baca blog ieja ye ;)

For us, yesterday we had Haikal Razik Birthday party. Haikal ni anak kedua CDM Hanis Haizi. Theme Nerf Gun or soldier. Of course antara orang yang excited Fariz la. Birthday party bff dah jadi macam birthday party dia pula. hehe. Dari awal-awal dia dah cari baju yang ikut theme soldier tu, dari baju, topi & seluar. Lately ni pulak memang macam trend kan corak askar ni.


Bought this baju during my London trip, cap from bazar area Senibong Seafood & camo pant from GAP.


Hanis cakap Haikal memang dari awal lagi dah cakap nak theme birthday party, gun of which he refers to Nerf. Btw, Nerf ni memang best. Kalau tembak laju jer & kalau kena boleh tahan sakit hehe. Even birthday Fariz baru-baru ni, dia minta Nerf as his birthday gift.

So lets enjoy the picture during the event.


Siap ada magician, memang enjoy habis!! 


Tengok tu anak siapa paling depan? hehe 


Next after magic show, kita ada slot game pula.
Nampak tak Yong kena paksa jadi pasangan Fariz ;)
Game ni, yang adult kena buat, yang kecik dapat hadiah.
Untuk game ni Yong & Fariz one of the winner hehe.

Game ni pula kena ada adegan tembak-menembak, kali ni turn mama pula kena tarik. Me the only emak yang main sama. Abah ngelat!

Semua sporting!

Yeay!! Fariz menang 2 hadiah, one of it for "The Best Gangnam Style" 

Fariz with birthday boy, Haikal. 

Happy family! 

Actually tadi tak sempat nak snap banyak picture. Everything good. Food sedap, from heavy meal to candy buffet, majlis siap ada magician & game. Memang sampai jer tadi terus majlis mula & start makan. Then terus layan game & the magic show. Memang best & happening. From kids to emak bapak pun enjoy sama. 

To Hanis & Raz, thanks for having us. Dah rasa macam family. Semoga ukhwah ni kekal ke akhir hayat. To Haikal, semoga membesar dengan sehat & jadi anak yang solehah. 

Amin!

To end this entry ieja nak share gambar Fariz with his new hair cut. Balik dari event tadi terus singgah salon. Dia tak nak gunting kat mamak, sebab fobia hari tu mamak tu kasar dengan dia. Dia cakap main sentap-sentap jer rambut dia. 




Have a great week everyone!! Thanks for reading my blog.



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...