Thursday, 16 January 2014

My Travelog & My Free Trip ~ Shaliza Aziz


Hi readers,

Uols suka melancong tak? Ieja rasa semua suka melancong. Dapat melihat keindahan alam & kebesaran ciptaan Allah. Cuma yang membataskan bajet kita. That was happen to me before. Teringat dulu kalau kawan-kawan yang holiday ke oversea tu, confirm ieja gigit jari. Sebab tak tahu bila dapat pergi kan. Dalam hati ada tanam azam tapi tak tahu bila nak jadi kenyataan. hehe. 

That is one of the reason yang buat ieja suka my current business. Bukan hanya dapat income, malah dapat juga FREE TRIP back to back. Bukan sahaja dapat bawak husband, dapat bawak kawan-kawan sekali. Havoc jadinya!!

This is my travelog & my free trip since Mar 2012.  










Macam sekarang ada pakej ke Shanghai, which ieja rasa almost a thousand qualifers akan ke sana this coming June or July. Just imagine kalau seramai itu, agak-agak mudah or susah untuk di capai? Trip ni pun bukan kita usaha seorang, it's all about teamwork. 



If masih ragu-ragu or tertanya-tanya macam mana nak dapat FREE Trip ni, boleh contact ieja, I will share the secret. Jangan tunggu impian kita hanya tinggal impian.

Apart of the trip, dapat juga side income untuk cover our inflation. As usual di Malaysia tak pernah lagi trend cost of living makin turun, makin naik ada la kan. So start working from now. As a GLAMprenuer we do generate our business thru online. 

See ya!!

012-4972602

 


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...