Friday, 24 January 2014

Throwback Seminar SM/SSM Cycle 3


Buat julung kalinya, esok our team, The Diamond Circle and Team Aces akan adakan our own seminar. Team Aces lead by CDM Sha Khalid & The Diamond Circle by me, CDM Shaliza Aziz, both under Green Leaders Academy Malaysia (GLAM)

Alhamdulillah GLAM dah masuk tahun kelima, makin kukuh & still as the leading team in term of sales & others achievement. Even ke Gold Coast, Australia next month, 100++ GLAMprenuers ke sana dari jumlah keseluruhan 300 qualifiers. That's why kali ini kita anjurkan seminar by CDM, terlalu ramai nanti message tak sampai. 

I still remember my first time attended the seminar in December 2011. Masa tu datang with business partners as an audience sahaja. Total dalam 150 paxs. Then, my second time was in November 2012, masa tu as emcee. Total audience 300 paxs. 

This year, galas tanggungjawab as speaker pula. GLAM in total, kalau combine all CDMs I think almost a thousand. Business ni bila makin ramai, makin senang. Pelik kan, tu kena tahu konsep. Yang ni kalau nak tahu kenapa, kena pm ieja ;)

Alhamdulillah, biarpun belum sampai 3 tahun dalam business ni, tapi ieja bangga dengan progress diri sendiri & progress business partners. Apa yang ieja belajar, untuk berjaya perlulah sabar & tak berkira dalam menimba ilmu. Kena upgrade diri from time to time. Makin tak sabar one day nak capai macam CDM Hanis Haizi, income bulanan 6 angka uolsss!!!

Terasa nervous pulak kan. InshaAllah akan cuba beri yang terbaik untuk semua. Seminar ni tujuan untuk memantapkan lagi ilmu business kepada semua partners. One of the success tips from GLAM, bukan hanya leader nak power, mesti powerkan business partners juga. Baru sama-sama berjaya. 

Jom layan gambar from last seminar.

First time bercakap di depan 300 orang, boleh nampak muka control nervous hehe. 


CDM Sha Khalid, as one of the speaker. 


Our The Diamond Circle & Team Aces after the seminar


Barisan Double Diamond Manager & Crown Diamond Manager GLAM. Masa ni ieja masih DDM, menghitung hari untuk jadi CDM ;)


Barisan DDM & CDM


Uolss doakan percakapan ieja lancar ye. To my business partners, jumpa uolss esok. See ya!




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...