Wednesday, 5 February 2014

Marine Essence Body Wash & Shampoo

Hi readers,

Hari ni ieja nak share about one of our killer product, Marine Essence Body Wash & Shampoo. Dulu Marine Essence hanya ada beauty bar jer. Tapi skang dah lengkap ada body wash, shampoo & ubat gigi. So hari ni ieja nak share details tentang produk ni. Apa yang special sangat kan. Sampaikan selalu habis stock ;)


Pembersihan mendalam = Garam Buluh + Ekstrak Teh Pu-erh (Pheno SFE)


Garam Buluh

  • Kaya dengan mineral & elemen surih 
  • Beralkali tinggi
Ekstrak Teh Pu-erh (Pheno SFE)
  • Mengandungi ramuan aktif yang bertindak sebagai anti-bakteria, anti keradangan & anti oksida
  • Menentang serangan radikal bebas yang berbahaya kepada kulit

Marine Essence Shampoo

Marine Essence Shampoo bukan hanya membersihkan rambut, tapi membersihkan kulit kepala. Ieja dulu ada masalah rambut gugur & kelemumur yang teruk. Tapi after pakai shampoo ni, dah kurang gugur & tak ada lagi masalah kelemumur. Lagipun shampoo ni lagi murah dari treatment shampoo di luar.  

Kesan penggunaan shampoo yang kurang sesuai


Marine Essence Shampoo


Marine Essence Shampoo
Kandungan di dalam Marine Essence Shampoo


Testimoni from client after gunakan Marine Essence Shampoo


Marine Essence Body Wash






Marine Essence Body Wash ni sesuai untuk yang ada masalah kulit seperti di bawah ni. Lagipun kebanyakan sabun di pasaran banyak mengunakan bahan kimia. Contohnya paraben. Next entry boleh ieja share details about this issue pula. 


5. ParabenBahan ini banyak digunakan pada deodoran dan kosmetik. Ia boleh menyebabkan kemerahan dan kesan pada kulit dan disyaki boleh menyebabkan kanser payudara.
LInk: http://dara.karangkraf.com/chanteq/sanggup-tanggung-risiko-untuk-cantik-1.125151

That's why ramai yang dah bertukar kepada chemical free products. One of the choice with the great price, Marine Essence Body Wash.




Testimoni Marine Essence from my kawan lama.
Mula gunakan since last year lagi, antara loyal customer ;)


Berbaloi-baloi kan guna Marine Essence range ni. Semuanya selamat & yang penting berkesan. Next ieja akan share about Marine Essence Beauty Bar pula. So stay tune!

For those yang nak try this products boleh contact ieja. Or maybe nak jadi agent at your area pun boleh. Sambil pakai, sambil generate side income. Sekarang kan semuanya naik. Senang jer nak jual, since product yang orang pakai setiap hari :)

Do share this entry with your kawan-kawan & family. Mana tahu they need the products & would benefit them too. 

Thanks for reading this entry. 

012-4972602





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...