Wednesday, 12 February 2014

Pandora Fever!



Another 3 days to go to Gold Coast!! And we are crazy about Pandora. 




One of my friend told me that Pandora in Australia cheaper than Kuala Lumpur. Not only that, di Aussie lagi banyak choice. Terus godek2 their website. Terus jadi giler sekejap haha. 

I did bought Pandora last time (click here), dari sikit tambah charm demi sedikit. Lama-lama banyak jadinya. Tapi baru-baru ni masa pergi massage, tanggalkan then after few days baru perasan, my Pandora dah hilang. Maybe tercicir. Stress hilang after kumpul banyak-banyak huhu.

So since nak ke Gold Coast ni, boleh la beli yang baru. Hari tu ada nak beli new Pandora, tapi still rasa kecewa sebab hilang, terus tak jadi. Nasib tak beli lagi hehe.

So dah start survey nak beli charm macam mana. Masuk their website terus jadi rambang mata. In case kalau uolss nak pesan pun boleh. Since Ieja open order di insta & FB, ramai jugak yang order :) Semua dah rambang mata tak tahu nak pilih yang mana. 

Yang menarik about pandora, it is personalized. So you can create your own Pandora & your story. I do love simplicity & this among the design that caught my eyes :)


 



Boleh pilih charm yang kita suka. Banyak sangat pilihan & Ieja rasa new design better than last time. Get yourself a basic Pandora dulu, later boleh tambah macam-macam. From time to time, Pandora ada launch new collection too. Macam sekarang ada Valentines Collection. 

Cantik kan?

Antara charm Pandora yang menarik mata ieja ;) 

As a Crown Diamond Manager ;)

Cantik

Boleh bagi as hadiah, mesti wish Good Luck tu dekat dengan hati

I do love travel, so this charm reflect of myself
If you have been to certain places in the world, you may want this charm too. This among my favorite destination :) Nak pergi lagi & lagi!


London

Paris

Rome


Going crazy right? 

So if uolss nak ieja tolong belikan your Pandora from there, just text me at 012-4972602. Apart of Pandora, uolss boleh pesan Hard Rock Cafe t-shirt or Oroton too. For Oroton they are having BIG SALES now. So you get cheaper than KL. Last payment & order by esok. 

Happy shopping uolss!! ;)






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...