Wednesday, 14 May 2014

Bonus Day!


Alhamdulillah,

Last Monday was our BONUS DAY. Our bonus masuk setiap 10th - 12th of the month. Masuk terus dalam akaun masing-masing. So for those yang buat business as part time dapat 2x gaji. Tak sempat habis duit ;)

Dalam business ni ada yang bermula dari pelbagai level, from Junior to Manager plan. Just imagine, from RM500 pun boleh. Kalau di bandingkan dengan nilai RM500 tu sekarang, sangat kecil kan. Tapi yang penting kalau buat konsisten, from bonus kecil boleh jadi besar. Boleh jadi lebih dari gaji.



As a leader, of course rasa happy bila business partners pm me their good news. Kejayaan mereka kepuasan ieja. Sebab dalam business ni leader bukan hanya goyang kaki, we work together closely. 

Among yang pm ieja after BONUS day was Airin & Ain, both engineer tapi still nak cari side income. Airin di GLC company, while Ain in oil & gas company. Biarpun buat business as part time, tapi sekarang income lagi besar dari gaji. Sangat puas kan. Just imagine hasil yang mereka dapat vs their time spend between business and kerja.

Business vs Kerja
2 hours per day vs 8-10 hours per day

Berbaloi kan?



To both of them, congrats :) Antara business partners yang komited & bulat hati. Keep it up babe!! Getting closer to your dream to be full time mumpreneur. Tak sabar more geng full time ni, senang nak plan aktiviti outing bersama hehe.

Kepada semua business partners, The Diamond Circle congrats ieja ucapkan. Teruskan usaha sampai puas hati.




For those interested to generate your own side income, boleh contact ieja :) It's never too late to start. Start NOW & join our Project Duit Raya.






012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...