Thursday, 8 May 2014

Day 2 TDC in Gold Coast, Australia

Hi,

Hari ni ieja nak share about Gold Coast trip. Baru perasan tak habis share pun lagi. hehe. Banyak sangat gambar kan. For those plan nak bawak family for holiday, Gold Coast one of the favorite place I guess. Sebab semua ada, from beautiful beaches to theme park. 

For our first day, just CLICK HERE.

Let me share our journey Day 2, TDC in Gold Coast, Australia. Enjoy reading my story & the pictures. 

Our day 2 start with Paradise Jet Boating. Memang best, rasa macam nak tercampak dari boat. haha. Tapi jangan risau, selamat sangat. Harga about AUD80 per person. For us everything free, termasuk admission fee. Untung trip dengan GLAM & Hai-O ni. In total for Gold Coast trip about almost 400 usahawan. 








Nampak tinggi hehe


Next to Sea World. One of the famous theme park in Gold Coast. Wajib pergi. Kami terserempak Betty Rahmad masa di sini. Pada yang tak kenal, go to instagram and look for @bettyrahmad. Masa sampai di sini, kami terus plan nak pergi mana & main apa, bila ramai-ramai ni excited terlebih-lebih. hehe


Our Bus E2 

With my business partners. Dari pelbagai background & mostly from professional but with same mission towards Financial & Time Freedom.


Muka excited :)





Kalau tengok mat salleh tak seramai kami hehe. Mau tak, 3 bas GLAMpreneurs.








Spot my hubby, konon tolong jaga rakan kongsi, rupanya dia yang jerit lebih. hehe

Jerit tak ingat dunia hehe scary masa nak turun tu. Spot me ;)


Yang ni untul coolkan diri yang tengah gayat hehe. 

Yang ni tak tinggi tapi LAJU giler!!

Sebelum naik bas balik ke hotel pun sempat snap pic lagi. 


The beach just next to our hotel. Masa ni around 6pm, nampak dah gelap.

That's all from our Day 2. Malam Day 2 ieja akan sambung with our Gala Dinner. Tema for GLAM is Hawaii theme. Macam mana rupa kami, stay tune for the next entry ;)





012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com





1 comment:

Harith Iskandar said...

best best entah bila boleh sampai :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...