Sunday, 4 May 2014

Hello May




Hello May & hello everyone,

Rasa cepat masa berlalu, dah nak masuk second quarter of the year. Datangnya May bermakna tamat sudah our challenge / pakej to Shanghai. But there are more to come after this ...

So far apa yang happening in May:

* Promosi Premium Beautiful (CLICK HERE)

* My sister wedding day

* Business Road tour to Penang, Johor & Kelantan (TDC Expansion). Nak kuatkan empayar business & team di sana. Tak sabar nak bantu business partners & meet new partners :)

* Tempah baju raya, nanti dah tak ada nak ambil tempahan ;)

* Planning for short holiday with family to Hard Rock Hotel Penang

* Closing for Diamond Night achievers

* Tempah dress for my next Diamond Night. So far belum decided dengan designer mana but hati macam nak tempah dengan Rizman Ruzaini again. Coz senang sangat bekerja dengan both of them

* Not only me, nak bawa anak-anak business tempah their dress for the Diamond Night too. Their turn untuk naik pentas. Kali ni ieja just celebrate them :) Congrats everyone!! 


Excited mood!! 

Hope segala urusan berjalan lancar. Since jadi business woman ni, ieja perasan yang life lebih teratur. Dulu jarang nak plan apa nak buat. Maybe masa pun kurang kan. Asyik kerja je. Now a year ahead pun dah nampak nak buat apa. Jadi lebih focus.

Wish you to have a great May too :)

Thanks for visiting my blog.



012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...