Thursday, 15 May 2014

Testimoni Marine Essence Beauty Bar



Hari ni masuk order Marine Essence Beauty Bar berkotak-kotak from clients & business partners. Clients cari kita sebab memang sabun ni berkesan. Banyak sangat testimoni from clients yang berpuas hati. 

Untuk hari ni sahaja ieja nak share 2 testimoni Marine Essence Beauty Bar ni. Fresh sangat from clients. Baru received malam tadi :)

Client ni ada allergy & kaki jadi gatal & berair. After pakai Marine Essence Beauty Bar after 1 week, dah hilang gatal-gatal tu. Malah parut tu makin pudar.

Ni from Ida, dari Kedah. Ida ada allergy seafood. Selalunya kalau lepas makan seafodd jadi la macam gambar atas kanan. Ida kena makan ubat baru okay. Now after pakai Marine Essence Beauty Bar sebulan, kulit makin elok & biarpun tak berpantang seafood dah tak ada masalah gatal / allergy tu lagi.


Marine Essence Beauty Bar ni dari ramuan semulajadi. Tak perlu risau about chemical. Seperti entry ieja sebelum ini (CLICK HERE), chemical dalam sabun sangat merbahaya, boleh menyebabkan kanser.






Selain sesuai for allergy, Marine Essence Beauty Bar ni berkesan untuk menghilangkan kesan gelap / hitam seperti ketiak, lutut & sebagainya. If nak pakai di muka pun boleh. Rasa lembut jer. Sabun ni boleh jadikan pengganti our sabun mandi. Sambil mandi sambil protect our kulit. After pakai sabun ni confirm rasa kulit jadi lebih lembut :)



Sabun Marine Essence Beauty Bar ni sesuai untuk kanak-kanak & dewasa. So boleh di gunakan for the whole family. Paling famous for kids yang ada eczema or rashes.

For those nak order or jadi agent boleh contact ieja. 



012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...