Friday, 27 June 2014

Diamond Night 2014 Celebration


Assalamualaikum & salam sejahtera :)

Dah macam bunyi cikgu sekolah hehe. Btw hari ni ieja nak share gambar-gambar from our Diamond Night last week. Ntah kenapa kali ni bahang Diamond Night lain sangat. Sampai ke hari ni kami masih terasa nak share lagi & lagi gambar during the event. Majlis as usual berlansung di MIECC, Mines Seri Kembangan. Dewan luas & senang la kami nak bergambar sakan ;)

This Diamond Night merupakan celebration yang ke-3 buat ieja. My first time dulu naik pentas dengan seorang partner sahaja. Tapi Alhamdulilah setiap tahun ada peningkatan. Congrats ieja ucapkan kepada semua partners The Diamond Circle.

For this year ieja & partners decided nak tempah dress with Ashraff Zainal, another upcoming talented designer. Ieja mula follow Ashraff ni masa Maharaja Lawak Mega. Beliau yang selalu buatkan dress for Nora Danish. Simple but yet elegance. Five of us memang tempah with him & sangat puas hati. Ramai cakap nampak different. Not only Diamond Night, baju raya pun ieja terus tempah with him. Memang dasar hehe.


Masa fitting session. Missing Olyn since dia masih di Europe ketika ini ;)

Suka sangat!!! 


For this year, ieja ucapkan tahniah kepada semua qualifiers dari The Diamond Circle. Bangga tengok pencapaian uolss semua. Next year naik with your partners pula.

DDM Ain Zulkarnaind
DDM Norain
DSM Airin Diana
DSM Siti Azlina
DSM Ezamshah
DSM Ramizah Rahman
DSM Najaha
DSM Eida Idris

InshaAllah next year lebih ramai & kita buat yang terbaik dari sekarang. For all partners yang hadir sama-sama meraikan our team, ieja ucapkan terima kasih juga. Dalam business ni ieja perasan kita bukan sahaja buat business bersama, tapi bila dah lama ni hubungan seperti sebuah keluarga. Makin seronok makin rapat. 

Tak lupa juga thanks to our founder of GLAM, CDM Hanis Haizi & CDM Razali Zain. Sebab mereka this business become fun & easy :) Itu sahaja from ieja, lets enjoy the picture.

Official photographer: Hafiz Atan pictures & Andaq
















Tahniah Yong! Antara achiever termuda






TDC Man pun over tau!



Tahniah DDM Ain & DDM Yong. Another step to CDM, the highest rank in this business.

GLAM rawk!!




Tahniah DSM Airin & DSM Ezam!




Tahniah DSM Olyn, DSM Eida, DSM Mieza & Wanie






Leaders become great, not because of their power, but because of their ability to empower others - John Maxwell




Actually ada banyak lagi gambar yang menarik. Ieja will upload soon di FB. Stay tune ya!

If uolss masih tercari-cari peluang side income or business, do contact me. Be my next protege & next year turn uolss pula di raikan :)


012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

1 comment:

Nurul Ain Zulkarnaind said...

terima kasih mentor tersayang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...