Friday, 18 July 2014

10 Sebab Kenapa Perempuan Perlukan Premium Beautiful



Today ieja nak share 10 sebab kenapa perempuan perlukan Premium Beautiful. Kalau ada di antara sebab ini yang kena dengan uolss, kira wajib la pakai Premium Beautiful ;) 


Jom kita lihat 10 Sebab Kenapa Perempuan Perlukan Premium Beautiful:

1. Berat semakin naik

Yang ni masalah biasa wanita. Semakin meningkat umur, semakin bertambah berat badan. Semakin di control, semakin naik. Ini sebab utama kita perempuan perlukan Premium Beautiful. Bila kita pakai Premium Beautiful badan susah nak mengembang. Umpama pakai acuan, bentuk akan ikut acuan kan.


Kenapa Perempuan Perlukan Premium Beautiful


2. Selera makan sukar di kawal

Malaysia kaya dengan pelbagai jenis makanan. Memang bukan senang nak control nafsu makan. Biarpun di bulan puasa, seharian tak makan tapi masa berbuka terus lupa nak control nafsu tu. Apatah lagi nak Raya ni, kalau sehari 5 buah rumah, 5x kali makan. Kalau ramai saudara mara maybe lebih 10 buah rumah. hehe. So dengan memakai Premium Beautiful, perut seperti di ikat, jadi tak la kita makan banyak. Secara tak lansung bantu kita control jumlah yang kita makan.



3. Sagging breast / Punggung jatuh

Yang ini pun berkait rapat dengan pertambahan usia. Kalau anak dara maybe shape badan okey lagi, tapi after kahwin or bersalin shape aset ni selalunya akan out. Semakin berusia semakin jatuh. Contoh kita boleh tengok mak or nenek kita. Tapi for those aktif bersenam tak ada masalah, cuma berapa ramai yang kerap bersenam. Yang nak jaga aset tu antara sebab perempuan perlukan Premium Beautiful. Dengan memakai Premium Beautiful dapat mengalihkan lemak ke tempat sepatutnya & mengekalkan kedudukan aset / bentuk bandan kita. Barulah lebih yakin bila cantik terletak.


Kenapa Perempuan Perlukan Premium Beautiful

4. Bersalin normal or ceaserian 

Nowadays tak ramai sanggup pakai bengkung lilit. Bukan sahaja susah sampai kena orang lain pakaikan, susah pulak nak ke toilet. Then after a few hours sebab tak duduk diam punya pasal, ikatan jadi longgar. Di tambah cuaca sekarang yang panas, berpeluh-peluh jadinya. So end up ramai tak pakai bengkung secara konsisten or disiplin. Tapi dengan Premium Beautiful, senang nak pakai sendiri & tak panas (due to fabric Akwatek Akwadyne). 

Bila selesa di pakai dah confirm kita nak pakai setiap hari. After habis pantang, yang pakai Premium Beautiful boleh dapat bentuk sebelum pregnant. Giler tak best kalau macam tu. So untuk perempuan yang bersalin perlukan Premium Beautiful untuk di pakai semasa & selepas pantang. Plus bantu hilangkan your strech mark :) Bonus!



Kenapa Perempuan Perlukan Premium Beautiful


Kenapa Perempuan Perlukan Premium Beautiful



5. Bentuk badan tak cantik, contohnya pinggang lurus

No body perfect. Kita di lahirkan berbeza bentuk badan. Kalau berisi sikit terus bentuk badan tak kemas. For those yang exercise kerap, body selalunya cantik. Tapi kalau kurus tak semestinya bentuk badan tu perfect. Ada yang kurus tapi pinggang lurus. That's why kadang-kadang nak pakai baju kebaya or ada shape akan nampak tak berapa cantik. 

Cara yang lebih mudah dengan memakai Premium Beautiful. Terus dapat instant shaping. So bentuk badan yang tak sempurna antara sebab kenapa perempuan perlukan Premium Beautiful.


Immediate shaping with Premium Beautiful Classic

6. Perut buncit

Kadang-kadang kurus pun tak semestinya perut flat. Kalau selepas bersalin baby dah keluar, tapi perut kadang-kadang macam orang pregnant. Kena pulak ada yang tanya kita pregnant berapa bulan. huhu. Sakit telinga mendengar. Itu untuk yang dah bersalin, tapi ada juga perempuan yang belum berkahwin tapi perut buncit. Pun biasa kita nampak kan. Actually perutlah bahagian paling common lemak berkumpul. Jadi untuk mengelakkan perut kita buncit, perempuan perlukan Premium Beautiful.


Immediate shaping with Premium Beautiful Elegance

7. Malas bersenam or diet

Bersenam itu keperluan sebab nak jaga kesihatan. Tapi nak exercise konsisten & kerap itu selalu fail. Jadi kalau exercise sekali sekala tak cukup untuk turunkan berat. Apatah lagi nak diet. For temporary diet memang boleh, tapi selalunya tak lama. Sebab godaan di Malaysia ni sangat kuat. Bayangkan juadah di Hari Raya nanti. Boleh diet? haha

At least bila pakai Premium Beautiful, kurang sedikit portion makanan yang kita makan & dapat terus shape yang kita nak. For those yang exercise sambil pakai Premium Beautiful especially Premium Beautiful Elegance (lembut & flexible), lagi cepat turun berat badan. Sebab Far Infra Red (FIR) akan lebih banyak di pancarkan bila kita aktif.





8. Sakit pinggang

Sama ada just sakit pinggang, slip disc or masalah scoliosis memang sesuai pakai Premium Beautiful. Dapat betulkan posture badan & menyokong tulang belakang kita. Alhamdulillah for those clients yang ada masalah ini memang mereka cakap sangat membantu. Lagi baik sebelum kita sakit, kita cegah. Dengan pakai Premium Beautiful dapat protect tulang belakang kita. Jadi kalau ada masalah ini antara sebab kenapa perempuan perlukan Premium Beautiful.



Kak Azza antara client yang pakai Premium Beautiful kerana masalah slip disc



9. Bongkok

Yang ni pun antara common problem tau. Some of my clients, biarpun muda tapi ada yang bongkok. Mungkin genetic, cara kita duduk atau berdiri. But of course kalau tak jaga, nampak tak cantik & maybe one day boleh sebabkan slip disc pula. So faktor bongkok antara sebab kenapa perempuan perlukan Premium Beautiful. Bukan hanya untuk cantik, tapi untuk kesihatan.


Fatin Liyana, blogger terkenal juga antara yang memakai Premium Beautiful

10. Nak maintain berat & shape badan 

Last but not least, for yang sedia kurus & slim perlu juga pakai Premium Beautiful untuk maintain. Some people masa muda memang kurus tapi bila bertambah usia mesti ada perubahan. Jika tak berubah berat, shape confirm lain. So nak cara mudah pakai je Premium Beautiful. So your berat & bentuk badan akan maintain ikut acuan ;)





Jadi antara 10 sebab di atas kenapa perempuan perlukan Premium Beautiful, ada tak yang kena dengan kita. Actually banyak lagi sebab-sebab kenapa kita perlu pakai Premium Beautiful. Memang korset Premium Beautiful di cipta 70% untuk kesihatan, 30 untuk kecantikan. Contohnya since ieja pakai korset ni, no more period pain & sembelit.

So for those interested to know more about Premium Beautiful, my advise cuba try dulu. Baru kita tahu apa perbezaan this korset dengan korset lain di pasaran. Anything just contact ieja ye. InshaAllah team ieja, The Diamond Circle ada di seluruh Malaysia untuk bantu uolss. 



012-497 2602

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...