Tuesday, 5 August 2014

GLAM Raya Celebration 2014





Assalamualaikum & salam sejahtera,

Lama tak bersiaran dari blog ni, line tak berapa mengizinkan masa di kampung. Kali ni since Hari Raya jatuh pada hari Isnin, ieja rasa mostly cuti panjang. Minimum pun 1 week kan. Kami pun baru Ahad malam sampai KL

Raya tahun ni bermula di kampung ieja di Raub, Pahang & then Raya ke-3 pagi kami dah sampai di Sungai Petani, Kedah, kampung husband pulak. Just this year sempat lagi kami ke Kota Bharu just for jalan-jalan. Dari Kedah nak ke Kota Bharu hanya 4 jam. Agak dekat compare kalau dari KL yang almost 8 jam. 

Bila balik KL ni, dah mula dapat undangan for open house. Zaman sekarang ni, kalau orang tak buat open house kawan-kawan pun segan nak datang rumah. Lagipun risau tuan rumah tak ada kan. So dah jadi trend budaya Open House ni. Tuan rumah pun leboh organise, nak masak pun sekali je then boleh ajak ramai-ramai datang sekali. Lebih meriah sebab ramai-ramai datang sekaligus. Kadang-kadang open house dah macam reunion pulak kan :)




This Saturday, tiba giliran our GLAM Raya Celebration @ Open House. Kali ni kami buat ala-ala potluck. Since ramai GLAMpreneurs di KL ni, kalau buat potluck boleh merasa air tangan masing-masing. hehe.

For our team, The Diamond Circle memang dah excited plan menu nak bawa for this Saturday. So far ada ketupat palas, lemang, pulut kuning, rendang, bakso, laksa, nasi impit, lontong, spaghetti, gulai lemak kuning, cakes, puding & macam-macam lagi. Dah macam menu di hotel banyaknya :) Selain juadah yang special ni, masa ni nak rapatkan hubungan silaturahim. Seriously dalam business ni, hubungan kami dah rapat macam family. 

Bukan yang di KL je akan datang nanti, dari Utara, Selatan & pantai timur pun akan turun sama. Confirm meriah!

Pada kawan-kawan or clients, ieja nak jemput ke majlis kami bagi memeriahkan lagi sambutan Hari Raya kami. Tak perlu segan, nama pun hari raya kan :) 

Just contact ieja seperti berikut.




012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...