Thursday, 7 August 2014

Premium Beautiful Testimonial - Syawal Edition!


Setiap hari, ada sahaja latest testimoni Premium Beautiful from clients. For those yang dah pakai memang puas hati. Kalau tak pakai rasa lain sangat. Ada sesetengah clients terus beli 2 sets. Ada juga clients Premium Beautiful Classic datang approach balik untuk beli new Premium Beautiful Elegance. 

Kalau nak puas hati, kena beli Premium Beautiful corset dengan trusted agents. Sebab kita nak pakai corset ni lama. Tak nak ada kes beli tapi dapat size yang salah or stock lama. Alhamdulillah, from my team, clients memang puas hati. Yang penting service sebelum & selepas beli yang tip top githu ;)

Kalau dulu sebelum sendiri pakai, terfikir berbaloi ke beli Premium Beautiful corset ni. Dah pakai terasa rugi pulak lambat beli. Memang berbaloi-baloi bila kita invest Premium Beautiful corset for diri sendiri. Perempuan bukan hanya nak jaga luaran, dalaman pun perlu jaga. Sesuai sangat dengan Premium Beautiful, sebab 70% untuk kesihatan. Sayang duit ke, sayang abang? ;p

So lets check it out our latest Premium Beautiful testimonial - Syawal Edition. Fresh from oven!!


Client slip disc, Kak Azza. Tapi lepas pakai Premium Beautiful about half year. Bukan je dah tak sakit pinggang malah dah makin slim. Sebelum pakai Premium Beautiful corset, Kak Azza berbulan-bulan mc tak boleh bangun pergi kerja. Health is wealth!

Immediate shaping. Pakai baju raya nampak cantik terletak 


Testimoni from Syikin. Kiri tu after bersalin anak kedua, yang tengah after 3 bulan with Premium Beautiful. Bukan je lebih slim, malah ada shape especially pinggang. Dulu ieja sendiri after bersalin hilang terus pinggang hehe


Tak perlu botox. Terus nampak aset lebih terletak. Barulah lebih lentik ;) Btw, dengan pemakaian yang konsisten even after buka Premium Beautiful corset, shape still akan maintain. Lagipun tak susah, Premium Beautiful corset ni pakai gantikan our normal lingerie yang tak ada fungsi pun. 

Also another immediate shaping by Premium Beautiful corset. Terus hilang 2-3 inch juga tu. Siapa tak happy kan :)


Last but not least, from tuan tanah ;) I love Premium Beautiful. Help me to stay confidence in my shape. Okey ni saja gediks nak share own pic. hehe


So for those yang masih belum ada Premium Beautiful tu, boleh la contact ieja or my #thediamondcircle partners for special price. We do have FREE trial too. Payment we do accept cash, credit card & AEON monthly installment plan. Lebih fleksibel.




012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...