Thursday, 21 August 2014

Set Kurus Yang Murah, Mudah Dan Sihat


Nowadays banyak product di pasaran untuk menguruskan badan. Seriously dulu ieja antara yang terjebak. End up bila stop ambil ubat-ubat tersebut, berat badan naik mendadak. Bukan itu sahaja, actually ubat tak elok untuk kesihatan. Especially our kidney. Baru-baru ini ieja dapat berita from my friend, yang hati dia ada rosak sebab selalu makan ubat-ubat kurus. She still young, aged less than 30. Seriously takut bila jadi macam ni. Organ kita bukan ada ganti.

Since ieja kenal Hai-O, banyak sangat product yang boleh bantu kita untuk kuruskan badan. Bukan hanya kuruskan badan malah product Hai-O baik untuk kesihatan. Memang sejarah Hai-O dulu bermula dengan ubat-ubatan herba cina, yang kita tahu elok for kesihatan dan tanpa bahan kimia.

Since Ieja sendiri dapat positive feedback from clients about this products, so ieja nak share dengan uolss. Ada one client ni cakap dia turun 15kg dengan amalkan Garlic & Mineral Coffee. Teruja iolss dengar, sebab tu wajib share dengan uolss. Of course untuk bantu shaping, you need Premium Beautiful corset :) 

Testimoni from new client. Sebelum ni beliau beli dengan agent lain but now she contact me for her supply. Rohaila cakap after amalkan Mineral Coffee & Garlic dia kurang rasa nak makan. 


Actually bila cakap about corset kan, seeloknya mula pakai dari zaman anak dara + kurus lagi. Barulah badan tu tak mengembang & maintain sampai ke umur 50++. Cantik luaran & dalaman juga. Tak percaya tanya si suami ;p


Client kurus je tapi after pakai Premium Beautiful nampak lagi slim kan 


So here the details of the products. Kenapa & bagaimana kalau kita amalkan Garlic + Mineral Coffee boleh turunkan berat. Jom baca ... 


Set Kurus_Murah_Mudah_Sihat
Tiada bau & senang telan. Kecil je size table Garlic ni


Khasiat Garlic

  • Membantu menurunkan kandungan lemak darah dan kolesterol darah, mencegah penyakit kardiovaskular dan arteriosklerosis.
  • Menghalang pembekuan darah untuk  mencegah berlakunya trombosis.
  • Membantu dalam fungsi penghadaman dan membuka selera, melegakan perut kembung dan ulser peptik.
  • Membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit.
  • Membantu menyelaras gula darah dalam badan.
  • Menggalakkan peredaran darah dan metabolisme.




Khasiat Mineral Coffee

  • Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
  • Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
  • Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
  • Melegakan tekanan.
  • Menyingkirkan toksin dalam badan 

Selain dari 2 products ni, ieja nak suggest if uolss nak try why not try with BV Alfalfa. Both products di atas memang bantu untuk buang toxin, melawaskan, turunkan lemak & kolesterol etc. Tapi jika uolss minum BV Alfalfa especially after makan dapat membantu mengelakkan lemak di serap oleh badan. Ini kerana Saponin yang terkandung di dalam BV Alfalfa mengemulsikan lemak & kolestrol. Sebab tu kadang-kadang bila ke toilet nampak macam berminyak di toilet bowl itu. 


Set Kurus_Murah_Mudah_Sihat


Khasiat BV Alfalfa

Menyahtoksid
Bahan beracun dan toksid berlegar di sekeliling kita. Badan kita juga mengeluarkan sisa metabolisme yang perlu dineutralkan dan dinyahtoksid setiap hari. Alfalfa membantu mengeluarkan sisa bahan beracun dan tercemar daripada badan. 

Menggalakkan sistem penghadaman yang baik
Alfalfa mengandungi sejenis enzim pencernaan yang dipanggil betaine yang membantu menggalakkan proses pencernaan yang baik.

Mengalkalikan badan

Tubuh badan berasid adalah umpama magnet yang menarik penyakit. Terutama kanser. Alfalfa membantu  meneutralkan keasidan badan di samping sifat alkali semulajadinya untuk mencegah atau membantu mengurangkan masalah kesihatan.

Menghilangkan bau nafas
Alfalfa mengandungi khasiat yang boleh mencegah masalah nafas dan badan berbau yang diakibatkan oleh masalah penghadaman. Seterusnya, ia membantu meningkatkan fungsi imuniti badan. 

Mengurangkan haba badan yang berlebihan
Sesetengah makanan menyebabkan badan berasa panas. Salah satu kegunaan Alfalfa yang paling popular adalah untuk mengurangkan masalah panas badan.

Menambahkan darah dan menyampaikan lebih banyak oksigen penting
Klorofil iaitu pigmen hijau yang terdapat dalam alfalfa adalah hampir sama dengan hemoglobin, pigmen merah dalam sel darah merah yang berfungsi membawa oksigen ke seluruh badan. Khasiat klorofil dalam alfalfa boleh meningkatkan bilangan sel-sel darah merah di dalam badan dan seterusnya  meningkatkan keupayaan membawa oksigen yang diperlukan oleh sistem badan.




Lengkap kan 3 products ni untuk bantu menurunkan berat badan + mengekalkan berat badan + menjaga kesihatan. Package ni murah sangat jika di bandingkan dengan benefits yang kita dapat. Hanya RM150 untuk 1 month or RM400 for 4 months set. Sangat berbaloi. 

So for those yang nak order set kurus yang murah, mudah & sihat ini boleh terus pm ieja. Jika entry ini bermanfaat pada uolss, boleh share dengan click like :) Thanks sebab sudi membaca entry ieja ini.



012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...