Sushi Zenmai - Recommended For Sushi Lover

Monday, 11 August 2014

Morning ..

How was your weekend? Last weekend ni memang mostly orang full with open house. Hinggakan ke mana-mana pun jem. Dalam open house, ieja & partners dah back to business mood too. Business sendiri, mesti lebih dedicated ;)

Today uolss lunch kat mana? Hari ni ieja ada appointment di Sushi Zenmai. For those sushi lover mesti dah biasa dengar kan. For me Sushi Zenmai memang recommended for sushi lover. I was not a sushi lover before until our friend, Miza kenalkan Sakae Sushi. My first time makan masa tu if I'm not mistaken di Pavillion. Mula-mula tu tak tahu pun nak order apa. Makan sikit-sikit je.

Then my ex-classmate, Juliana kenalkan with Sushi Zenmai di The Gardens. Juliana memang biasa makan sushi coz dulu dia belajar di Jepun. So dia la suggestkan menu yang best. Uolss jangan risau, ada raw & cooked too. Since then terus jatuh hati dengan Sushi Zenmai. Now kalau ke sana semua pun nak order. Rambang mata. hehe.


Sushi Zenmai, The Gardens.


Seriously food sedap & harga not bad. Harga lebih kurang je dengan Sushi King but food presentation & kualiti jauh berbeza. Plus I love their restaurant ambiance. A good place to hang out with your friends & family too.

Food selection memang banyak sangat. Last week I went there alone since tiba-tiba teringin sangat nak bersushi. So here what I had last week :)






Later Ieja share apa pula menu Sushi Zenmai for today. Selamat bekerja to uolss. Enjoy your Monday! Tq for dropping my blog. 




012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com


Post Comment
Kisah Si Dairy said...

nampak sedap nie...

shaliza aziz said...

Kisah Si Dairy, sedap. Espc their udon. Try la :)

Auto Post Signature

Auto Post  Signature