Thursday, 18 September 2014

Diet Atkins Style - Menu For Breakfast


Hi,

Saja nak share my menu for breakfast today yang tak seberapa ni. Mudah & cepat. Ala-ala Diet Atkins style. 

1. Salmon grilled with asparagus, capsicum & onion. 

Sosej tu tak sesuai for Atkins, that for Fariz. Yang ini ieja just taburkan garam & pepper. Then grilled with olive oil. Since salmon cepat masak, ieja grilled je semua tu serentak. Rasanya dalam 3-5 min dah siap. 




2. Omelette with chicken, onion, capsicum & cheese. 

Potong ayam into small pieces, then grilled sekali dengan onion & capsicum. Bila ayam dah masak just tuangkan telur yang dah di pukul. Then letak cheese sekeping. Lipat & siap! Jangan lupa tabur sedikit garam & pepper as perisa :)




Selamat mencuba :) 

Selain diet jangan lupa ambil supplement. For me ieja memang amalkan BV Alfalfa, Garlic & Mineral Coffee. Why? Do read my previous post (click here).

For more idea for Diet Atkins, boleh join group FB ni. Ieja pun baru join. I'm not the admin tau. 

Panduan Resipi & Menu Diet Atkins

Thanks for reading my blog. 



012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...