Friday, 12 September 2014

New Arrival - ZARA, MNG & Forever 21


Semalam & kelmarin ada kerja sikit di area Bangsar & Midvalley. Kalau dah masuk mall mesti terlajak masuk favorite shop from Forever 21 to Zara & MNG. Kalaulah ada H&M di Midvalley lagi best. Lengkap semua kedai favorite ni. 

Ieja notice their baju not all the time ada yang sesuai with me. Ieja prefer long sleeve blouse & yang tak jarang. So semalam & kelmarin bila masuk banyak pula blouse. Sampai rambang mata. Kalau tak beli takut habis since tak banyak size pun. Even kalau datang after 1-2 months, design yang kita aim tu dah tak ada. Mula la rasa menyesal tak beli kan. hehe. 

So here the photos ..

Teringat tema color di Shanghai, Hijau, Merah, Kuning & Biru. From Zara


For Shanghai trip? Alasan kan hehe


Love the color combination






Selesa & suitable for santai-santai mood. Also from Zara.


From Forever 21. Dah kena dengan tema our first day nanti. 




Also from Forever 21. I love the color.


From MNG. Seriously banyak sangat blouse yang cantik-cantik. Lebih banyak dari Zara & Forever 21. 


Red & black from MNG


Yang ni best, tebal. So tak perlu pakai inner. I dont like buttons too, so design macam ni memang my favorite. 


I like the design tapi kena pakai inner. So not my choice. 

Banyak kan? Actually banyak lagi yang cantik. Just tak sempat nak snap pic banyak-banyak. So for those yang memang suka pakai blouse. Cepat-cepat grab your favorite :) Price range from RM99 to RM249.

Thanks for dropping my blog too. Have a great weekend uolss. 



012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com


P/S: Btw, esok ieja akan ke Taiping. Kalau uolss di area sini or Perak yang nak ajak minum kopi, or u need our products or interested to join our business team, just contact me ya :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...