Testimoni Set Kurus Bajet

Thursday, 4 September 2014


Sejak ieja share Set Kurus Bajet last week. Order masuk mencurah-curah. Business partners pun update setiap hari ada je order masuk. Ieja sendiri semalam deliver 3 sets pada clients. Ada yang sampai datang ke condo Ieja terus. Kelmarin stokis inform kehabisan stock, nasib sementara sahaja.

Ieja share set ni sebab memberi manfaat kepada orang lain. Sebab Ieja dulu fanatik dengan ubat kurus, end up dapat sakit lain. Kawan ieja sendiri rosak hati sebab ubat kurus. Tapi Set Kurus ni tak perlu risau, memang main objective untuk kesihatan. Boleh baca entry ieja yang sebelum ni untuk info selanjutnya.



Set Kurus Bajet - BV Alfalfa, Mineral Coffee & Garlic


Ini antara feedback / testimoni yang ieja baru terima dari client Set Kurus Bajet. Biarpun baru je ambil tapi dah nampak kesan. Paling best client cakap nak buat kerja pun lebih bertenaga. Biasanya kalau orang makan ubat kurus yang lain, badan jadi lembik. Tak pun cirit birit, tu ada yang asyik ke toilet. Kalau sangkut dalam jem, mau menangis. hehe.








InshaAllah, lepas ni ieja akan share lagi more & more feedback / testimoni from client Set Kurus Bajet . Pada yang nak order boleh contact ieja sendiri or any of #thediamondcircle partners yang terdekat dengan anda. Agent The Diamond Circle bukan hanya ada di Malaysia, ada di Brunei, Singapore & Jakarta juga :)

Jika anda ada kawan or keluarga yang memang mencari ubat kurus tu, boleh la suggest this set. Kalau anda rasa entry ini dapat memberi manfaat kepada orang lain, boleh tekan like / share button di atas :)

Thanks for reading this entry.



012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com


Post Comment

Auto Post Signature

Auto Post  Signature