Thursday, 30 October 2014

Muslimah Dress at Minaz Boutique Bandar Baru Bangi


Semalam ada business appointment di Bandar Baru Bangi. Antara tempat biasa kalau jumpa clients or business partners. Tapi selalunya tak ada la menyinggah ke mana-mana. But semalam ada ternampak Minaz Boutique yang jual muslimah dress. Actually memang dah follow their instagram earlier cuma selagi tak tengok depan mata rasa tak puas hati. Dah nampak their butik apa lagi kan, haruslah singgah.

Seriously jatuh cinta pula with their design & material. Tak nampak macam quality ready to wear collection (rtw). Nampak macam tempah di tailor. Hari tu my sister tempah dress plain je di tailor area my house. Tu pun RM250. Itu tempah sahaja, kain dia beli sendiri. Mahal kan. Tailor charge double since ada lining. 

Then bila tengok price baju-baju di Minaz ni terkejut lagi. Ieja ingatkan dalam range RM350-500. Rupanya range RM200++ sahaja. So lepas ni dah tahu another tempat nak cari muslimah dress or baju raya. Btw, their baju all breastfeed friendly. Sesuai for bf mummy :)

So here gambar semalam. Uolss abaikan kecomotan ieja itu. Baru lepas berlari-lari dalam hujan. hehe. 






Kakak Ain & Yong cakap macam dress Elsa hehe. Suka this jubah, ade cutting sikit so tak nampak kembang sangat. 


Encik husband pilih yang ini 


Ni nak tunjuk lace tu. Jangan uols cakap nak tunjuk lengan sasa. Ada jugak yang kena nanti. haha
Cantik kan Wawa Zainal pakai dress ni :) Yang ini RM239.


Rambang mata. Ikutkan semua nak, cantik!


Jatuh hati with their detailing. Kalau tailor selalunya charge jahit lace + manik dalam RM100-300. 


Their instagram. Amaran kalau uolss follow boleh jadi migrain hehe


Just sharing. Kalau uolss ada tempat best for shopping or butik yang jual muslimah dress yang cantik do share with me too. Btw, esok ieja nak ke their butik, if nak pesan boleh whatssap ieja. No charges, coz ieja bukan menjual, hanya membeli. Tolong kawan-kawan jer.  

Happy shopping! ;)




012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...