Sunday, 26 October 2014

Our Video TDC in Shanghai, China



TDC in Shanghai, China (click here)

So here our video from KLIA to Shanghai!! Biarpun ada yang cakap Shanghai jer tapi bila trip with husband + partners (TDC) + kawan-kawan GLAM memang happening. To my partners, TDC uolss memang best. Tak lupa juga to our leader, CDM Hanis Haizi & CDM Razali Zain & all the GLAMpreneurs. From KLIA lagi dah havoc. Setiap kali balik dari trip mesti rindu moment di sana. So bila tengok video ni teringat moment di sana. 

Memang masa our trip ni, cuaca just nice. Average suhu dalam 22-27, so tak panas & nyaman. Thanks to mr hubby coz siapkan this video for me. Actually both of us ni bukan orang creative pun. Just try & error. Akhirnya siap juga. Next trip maybe uolss pula dalam our video. hehe.  

So enjoy the video!!




One of our TDC Journeys with business partners, The Diamond Circle & other GLAMpreneurs. 5 days fully sponsored trip to Shanghai, China was an awesome experience. Nice weather, beautiful place & priceless moment. Enjoy the video!! For more story & photos just visit my blog www.shalizaaziz.com
FROM SHALIZA AZIZ

Like






012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...