Wednesday, 29 October 2014

Pengalaman Berpantang Dengan Premium Beautiful





Semalam masa editing gambar trip ke Korea last year, ternampak gambar si Faeza Zainudin ni. Memang nampak sangat perbezaan. Sedangkan masa trip ke Korea tu dia belum pregnant lagi. Yang kanan tu pula gambar masa masih dalam pantang (40 days).

Actually masa jumpa Faeza di rumah dia last month, memang dah nampak perbezaan ketara. Masa tu baru 2 weeks bersalin. Bukan sahaja nampak shape lain, malah nampak dia cergas semacam. Macam tak bersalin. hehe. Dia cakap bersalin anak ke-4 kali ni biarpun ceaser, dia try pakai Premium Beautiful corset after 1 week bersalin. Maksudnya pakai dari awal. Pakai by stages, if sakit or ketat jangan teruskan. 

Then Faeza cakap rasa kurang sakit bahagian caeser. Badan pun cergas je compare dengan 3 orang anak sebelum ni. Now after 2 months she lost 20 kg. Kelmarin dia ke tailor nak alter baju lama, tailor cakap mostly dia hilang 4-5 inches. OMG!!! Banyak tu. 

Actually, masa berpantang masa paling sesuai nak turunkan berat badan since lemak-lemak masih lembut. Berbaloi-baloi berpantang with Premium Beautiful corset ni. Berat turun & shape makin kemas + cantik. 

Antara fungsi-fungsi Premium Beautiful corset:

- Elakkan bahagian aset jatuh (sagging boobs & butt) especially bila breastfeeding

- Bantu buang angin dalam badan

- Jaga postur badan

- Elakkan sakit pinggang

- No more sembelit (pengalaman sendiri after pakai PB)

- Aliran darah lebih lancar (due to FIR), so dapat bantu penghasilan susu yang lebih konsisten. BF friendly too.

- Lebih hygienic (anti bakteria)

- Tak panas & selesa (advance fabric - akwatek, akwadyne & dynatek)

- Control dari kita makan banyak

- Senang nak pakai. Tak perlu minta bantuan orang lain


For more entry about Premium Beautiful, click below links:

Bayangkan beli sekali jer, tapi boleh pakai for another 5 years as our lingerie. Nak pakai for normal day as our lingerie or untuk next berpantang pun boleh. Normal pakaian dalam tak ada apa-apa fungsi & tak support our boobs pun. 

Selain Faeza, Syikin & Izyan juga antara testimoni berpantang with Premium Beautiful. They lost 15-22 kg. Pun start pakai awal after bersalin. Yang penting pakai size yang sesuai. 




For those yang nak FREE TRIAL, boleh pm ieja terus. SPECIAL PRICE until 6 November 2014. 




012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com





2 comments:

Hanis Azla said...

As-salam Shaliza..

Wow.. bagusnya.. di pejabat pun ada teman2 yanng mempunyai potongan badan yang cantik hasil dari pemakaian Premium Beautiful..

shaliza aziz said...

Wsalam Hanis Azla,

Ye ke. Happy to hear that :) Dulu zaman ieja berpantang tak kenal PB. Bukan main susah nak turunkan berat. hehe. Thanks for sharing.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...