Wednesday, 26 November 2014

Geng Diet TDC - FB Group




Yeayy!!

Our FB group Geng Diet TDC officially open to all. Actually dulu kami bermula geng diet ni hanya berempat. Ieja, Ain, Yong & Airin. Saja suka-suka sambil nak turunkan berat. Dari geng ni dapat idea & lebih nampak cara nak turunkan berat dengan cara yang lebih fun. Padah asyik makan yang sedap-sedap after business appointments. Nasib pakai Premium Beautiful, naik pun tak banyak sangat & cepat ada kesedaran.




So kami create group ini untuk bantu kawan-kawan lain pula untuk turunkan berat badan. Kalau buat sorang-sorang rasa bosan & cepat lost. If ada geng lebih seronok. Thanks to SDAM sebab ieja dapat banyak tips from there too. Before ada group FB ni, kami ada create group whatssap for Geng Diet TDC ni. So far dalam less than 2 weeks, ramai yang turun within 1 to 3kg. Satu pencapaian membanggakan. 

So now we open the group to all. Hope sama-sama membantu dalam nak kurus & sihat. For those interested nak join, just search this group or pm ieja di FB.


So here fresh testimonies from our Geng Diet TDC.

After almost 2 weeks

After almost 2 weeks. Also recd today.


Antara yang paling muda, Rose. Baru 22 tahun. 2kg in 2 weeks tu banyak!



Yeayy!! I am officially 60kg yesterday. Aim nak capai 55kg by January 2015.


After just 1 week. Well done Syikin, Mon (Siti Kamariah) & Yong.

Ain & Syikin, 2012 vs 2014. Makin berusia makin cantik & slim ;)

Emilita, mother of 3. Makin mengancam.

Azura mother of 2. Still fully breastfeed. Nampak sangat berbeza especially kaki tu. Drop size in less than 2 weeks also. Good job Zura!

Yang nak jadi macam kekakak di atas ni, apa lagi, jom join our FB group Geng Diet TDC. No fee & free consultation. Open for all type of diet.



012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...