Saturday, 22 November 2014

Kereta Baru - Tahniah Ain Zulkarnaind!


Tahniah Yong for your new ride, Honda City. Sama color kereta kita ;)

Bangga tengok perubahan & pencapaian Yong dalam business ni. Biarpun baru 3 tahun tapi banyak yang dah di capai biarpun baru 26 tahun. InshaAllah setiap usaha kita pasti ada hasil. Keep it up! Tak sabar nak naik kereta baru Yong nanti hehe.



For some people maybe just biasa, but for kampung girl like her, she has transformed more than what I expected. Income 4-5 angka. Dapat melancong ke lebih 6 negara in that 3 years. Lebih matang & bersemangat tinggi. She also leads our TDC Utara & GLAM Utara. 

Business ni tak susah & yang best semua ada peluang untuk berubah. Hanya perlu work closely with the team. For those with background pendidikan yang baik or kerja yang bagus, tu bonus. Lebih mudah dari yang lain jika pandai gunakan kelebihan. InshaAllah, soon another new ride in The Diamond Circle. Thanks to GLAM & Hai-O too.

Stay tune!!








012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

1 comment:

Nurul Ain Zulkarnaind said...

so sweet mak~ thanks you sooo much!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...