Thursday, 13 November 2014

Latest Testimony Premium Beautiful & Set Kurus


Excited nak share another testimoni Geng Diet ieja, Ain Zulkarnaind or Yong. Since semalam kami saja scroll gambar lama, terjumpa gambar photoshoot last year. Yong cakap tak sanggup tengok. Nasib kami ada kesedaran, now after a few months dah nampak hasil. Hope dengan share gambar ni dapat beri uols inspirasi untuk mulakan diet :)

Tips macam mana Yong turunkan berat badan, seperti yang ieja share semalam. Boleh refer entry 6 Tips Kurus Dengan Cepat. Bezanya Yong tak amalkan Atkins. Dia cakap tak boleh hidup tanpa nasi LOL.


From left, 2013 - June 2014 - Oct 2014


From left, June 2014 - Oct 2014 (both)



Then, Netty pun ada share gambar dia pagi ni dalam our team. Last ieja jumpa Netty masa Raya Haji di Penang. Now nampak lebih kurus after pakai Premium Beautiful & minum Mineral Coffee. Kecilnya dunia, rupanya mak mertua ieja kenal husband Netty ni, one of doctor di Penang. Pernah rawat mak mertua. Not only pakai, Netty pun part of our team di utara.






Now ada pula request untuk ieja create #gengdiet version 2 group whatssap. Dah jadi seronok pula. Dapat bertukar-tukar idea & tips. Then boleh motivate each other. Semalam order for Set Kurus masuk non stop. Premium Beautiful appointments pun berderet-deret. Not only ieja, business partners pun. Alhamdulillah. Mungkin orang lebih percaya after tengok banyak bukti & hasil dari team kami. Yang penting lebih sihat. Kurus secara cepat tapi tak sihat takut juga.

Itu sahaja perkongsian dari ieja for today. Thanks for reading :)



012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...