Next Trip - Vienna & Budapest

Friday, 28 November 2014


Alhamdulillah. Another good news. Dah dapat surat cinta for next trip. Will share more about this later.



Soon akan ada new trip di buka. Kali ni target lebih rendah supaya usahawan baru pun boleh capai. So if uolss suka melancong, this is the right time for you to start. Free coaching & teamwork business.

Of course untuk ambil mood holiday ni, kita buat preparation awal. Masa tu winter, dah boleh start cari winter wear. hehe. So here my favorite from H&M. Pakai di dalam, luar of course pakai trench coat. Suhu expected zero. Nanti beku. 



Next wishlist nak cari new boot pula ;) If uolss ada any suggestion boleh share dengan ieja. 

Tq for reading. Enjoy your weekend!



012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com
Post Comment
Harith Iskandar said...

wow dapat surat cinta...sy ni entah bila la nak dpt surat cinta hehehe

shaliza aziz said...

Harith, soon la tu hehe

Auto Post Signature

Auto Post  Signature