Wednesday, 10 December 2014

Bonus Day!




Congrats all partners!!

Senyum lebar hari ni. Best kan dapat 2 gaji setiap bulan. Yang lagi best bonus dari business ni unlimited. Buat lebih, dapat lebih. So boleh aim setiap bulan nak berapa. Makin buat, makin banyak, makin seronok. Tu semua nampak awet muda. Sebab selalu happy je. Kalau dulu ieja bila dapat gaji, within a week dah nak habis. Lepas tu dah tak semangat nak kerja coz nampak pergi kerja balik kerja, gaji habis for komitmen sahaja. Tak ada motivation. 

Dari business ni, uolss boleh aim nak berapa. Macam cheque kosong. Nak RM1000, RM3000, or mahupun nak RM20000, just follow & buat secara teamwork. Confirm boleh dapat. Tak lama pun kita nak nampak progress tu, buat business dalam a few months dah nampak progress kalau disiplin. My own experience in 4 months from 4 angka boleh capai income 5 angka. That's why sampai sekarang ieja yakin & tanam azam bantu business partners pula capai macam ieja. 

So for those yang nak dapat side income, boleh pm ieja or any of The Diamond Circle partners. 2015 gonna be tough. Ada yang cakap tak ada masa, but think about it again antara tak ada masa & tak ada duit, yang mana lagi stress. Duit bukan segalanya, tapi dengan duit tu nak bayar rumah, kereta, belanja bulanan anak-anak & banyak lagi. Business ni kita buat thru online, if tak ada masa still boleh manage lagi. 

Business partners ieja 70% masih bekerja. Tak ada masalah pun. Housewife, business owner or even student pun ada. This business for everyone. To have comfort financial & life, we have to get out of our comfort zone dulu. Let's start today!

To all my business partners, enjoy your bonus day!! I am proud of you :)


Your Business Coach,


012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...