Tuesday, 2 December 2014

Outdoor Shaliza Aziz Family Photoshoot


Outdoor Family Photoshoot. Tak pernah lagi buat so kali ni Ernie, kawan masa MRSM ieja dulu ajak since her husband memang photographer. Its a good idea since kami tak pernah lagi buat macam ni. Susah nak bergambar bertiga sebab selalunya husband yang tolong amikkan gambar. Kesian asyik tak ada je gambar dia hehe.

So our photographer, Haizal Zainal suggest kita buat di Laman Seni Shah Alam. At first nak buat di taman Putrajaya. Tapi takut hujan pulak kan. So nasib la pilih sini, sebab banyak mural cantik-cantik. So tak ada la kekok nak pose macam mana. Follow je mural ni. Thanks to our photographer, banyak bagi idea, Tu beza ambil sendiri or with photographer. Semua family members ada dalam gambar. Uolss boleh contact Haizal for photoshoot session too. Actually kids also enjoy. Fariz memang suka, konon bajet macam retis ;)

So here antara gambar & moment during the photoshoot. Tak lama pun, dalam sejam dah settle. Tak sabar nak tengok hasil nanti. Bagus juga kita capture gambar family macam ni. One day bila anak dah besar boleh tengok balik. Kadang-kadang terasa dorang ni membesar dengan cepat sangat. 














Last but not least, kita selfie dulu hehe. Make up ala kadar by me, satin silk shawl bought from Rania Hijab KL. Lately suka shawl jenis satin silk ni. Yang tak best kalau kena hujan rosak. Tapi senang sangat nak gayakan. Nampak terletak & elegance. 

That's all for today. Kejap lagi nak bersiap ke The Carnival, Sungai Petani. Dah janji with Fariz nak bawa dia ke this waterpark. Will share later my review dengan uolss. Enjoy your holiday & school holiday :)




012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...